Skocz do zawartości
tokarex pontony

jaki kolor gumy na okonia

ciepiela22

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Klasyka to chyba: Motor Oil z różnymi kolorami brokatu, denaturat, herbata z pieprzem, perła i żółty. Jednak chyba najlepiej kupić jeszcze kilka innych kolorów i sprawdzić na jaki reagują najlepiej okonie w twoim łowisku.

Napisano

Jak dla mnie zawsze skuteczne żółty, perła, biały, różowy, czerwony, pomarańczowy a jak dobrze brały to cokolwiek nawet przeźroczyste ;-) A jak nie miały ochoty to trzeba przebierać w całej palecie barw.

Napisano

Motor oil, plexi z brokatem, denaturat, czarny, herbata, swiecace.

Białe zolte i jakies fluo mi sie nie sprawdzaly;)

• 2 weeks later...
  • 7 months later...
Napisano

Polecam Czerwień z białym brokatem:)

Napisano
co woda to inna przynęta... ja na denaturat miałem bardzo dobre wyniki jakieś 4 lata temu... :wink:

ja rowniez :) ostatnie 2 lata to limonka z brokatem, w zasadzie dzialala zawsze i nawet innych nie probowalem. inni wracali o kiju a ja moglbym bez pudelek i plecaka tylko z 3ma zapasowymi w kieszeni lapac. w tym roku odwrot, hicior jeszcze nie namierzony, znow przerabiam cale pudelko. czasem dziala motor oil, czasem "marchewa", ale chyba najlepiej przeroczyste ze srebrnym brokatem.

Napisano

Na moich miejscówkach sprawdza się srebrny brokat z podwójnym ogonkiem lub biały mat z rozciętym ogonkiem na trzy czerwone paski.

Okoń to dziwna ryba nigdy nie wiadomo co jej dogodzi.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.