ciepiela22 Napisano 17 Grudnia 2010 Napisano 17 Grudnia 2010 jak w temacie z góry dzięki za odpowiedzi
Deuuu Napisano 17 Grudnia 2010 Napisano 17 Grudnia 2010 Klasyka to chyba: Motor Oil z różnymi kolorami brokatu, denaturat, herbata z pieprzem, perła i żółty. Jednak chyba najlepiej kupić jeszcze kilka innych kolorów i sprawdzić na jaki reagują najlepiej okonie w twoim łowisku.
michorn Napisano 17 Grudnia 2010 Napisano 17 Grudnia 2010 Jak dla mnie zawsze skuteczne żółty, perła, biały, różowy, czerwony, pomarańczowy a jak dobrze brały to cokolwiek nawet przeźroczyste A jak nie miały ochoty to trzeba przebierać w całej palecie barw.
Gość Tench Napisano 17 Grudnia 2010 Napisano 17 Grudnia 2010 Motor oil, plexi z brokatem, denaturat, czarny, herbata, swiecace. Białe zolte i jakies fluo mi sie nie sprawdzaly;)
Stradic Napisano 26 Grudnia 2010 Napisano 26 Grudnia 2010 najwiecej zlowilem na denaturat (fiolet) motor oil opatrzony juz
dziara Napisano 26 Grudnia 2010 Napisano 26 Grudnia 2010 co woda to inna przynęta... ja na denaturat miałem bardzo dobre wyniki jakieś 4 lata temu...
marcin_kuj-pom Napisano 26 Sierpnia 2011 Napisano 26 Sierpnia 2011 co woda to inna przynęta... ja na denaturat miałem bardzo dobre wyniki jakieś 4 lata temu... ja rowniez ostatnie 2 lata to limonka z brokatem, w zasadzie dzialala zawsze i nawet innych nie probowalem. inni wracali o kiju a ja moglbym bez pudelek i plecaka tylko z 3ma zapasowymi w kieszeni lapac. w tym roku odwrot, hicior jeszcze nie namierzony, znow przerabiam cale pudelko. czasem dziala motor oil, czasem "marchewa", ale chyba najlepiej przeroczyste ze srebrnym brokatem.
abra1711 Napisano 26 Sierpnia 2011 Napisano 26 Sierpnia 2011 Na moich miejscówkach sprawdza się srebrny brokat z podwójnym ogonkiem lub biały mat z rozciętym ogonkiem na trzy czerwone paski. Okoń to dziwna ryba nigdy nie wiadomo co jej dogodzi.
Mrozikk134 Napisano 27 Sierpnia 2011 Napisano 27 Sierpnia 2011 Ja najlepsze efekty mam na denaturat, motoroil i seledynowe - wszystko z brokatem.
LaczQ Napisano 27 Sierpnia 2011 Napisano 27 Sierpnia 2011 Motoroil, białe, perła i przezroczysty z czerwonym brokatem..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.