Marienty Napisano 11 Stycznia Napisano 11 Stycznia GP 2025 dobiegło końca. Gratuluję i dziękuję wszystkim uczestniczącym w zabawie! W tym roku, mimo mniejszej liczbie uczestników rywalizacja była bardziej zacięta (widać po wartości sumy małych punktów). @tomek1 Gratuluję zwycięstwa! Aż 13 rekordów tury! ...chociaż w tym roku moczykij deptał Ci po piętach 😉 @moczykij Gratulacje! Nie dużo zabrakło do 1 miejsca! Olbrzymi skok w stosunku do poprzedniej edycji. @Marienty Szkoda, że pierwsza część sezony była dla mnie tak słaba (chociaż walczyłem od pierwszych dni stycznia). Garść statystyk. W tym roku mniej uczestników. Liczę na to, że w 2026 będę miał więcej roboty. @RafalWR @ESSOX @Booseib @SebaZG @marbil @suchi @Zbynek1111 @cysiu 4 1 Cytuj
tomek1 Napisano 11 Stycznia Napisano 11 Stycznia Nie spodziewałem się wygranej, szczególnie że sezon był dla mnie raczej słaby, szczególnie jeśli chodzi o drapieżniki. Gratuluję wszystkim uczestnikom a zwłaszcza kolegom na podium- to była piękna walka! Podziękowania dla @Marienty za trud prowadzenia konkursu. Wkrótce rozdanie nagród. 1 Cytuj
cysiu Napisano 23 Stycznia Napisano 23 Stycznia Dziękuję za wspólną zabawę. Ostatnie miejsce, ale przynajmniej rekordowy Okoń mi się trafił 😁 W przyszłym sezonie spróbuję wskoczyć do pierwszej dziesiątki 😁 1 1 Cytuj
tomek1 Napisano 29 Stycznia Napisano 29 Stycznia Dziękuję wszystkim uczestnikom za udział w naszym Grad Prix 2025 i gratuluję laureatom. Uwaga! Nagrody wybieramy rozpoczynając od laureata drugiego miejsca, ponieważ ja zatrzymam tylko puchar na pamiątkę🤩 Wyboru dokonujemy przez wpisanie w tym wątku : np. "Wybieram kołowrotek....". W puli jest 7 nagród, czyli ostatnią otrzyma laureat 8 miejsca. Zaczyna @moczykijnastępnie @Marientypotem @RafalWRitd. Według klasyfikacji generalnej. Żeby uniknąć przeciągania rozdania nagród, bardzo proszę o śledzenie tematu i sprawny wybór. Proszę również o przesyłanie aktualnych adresów i numeru telefonu na PW. Ewentualnie proszę podać dane do wysyłki Inpost. Za trzy pierwsze miejsca w „Grand Prix haczyk.pl 2025” nagrodami są okolicznościowe puchary. Nagrody w Grand Prix 2025 ufundowane przez haczyk.pl 1. Kołowrotek Daiwa Laguna LT 2000 2. Kołowrotek Daiwa RX LT 3000-C 3. Kołowrotek Daiwa RX LT 3000-C- druga sztuka 4. Sygnalizator XTR Carp Libra - Green 5. Berkley Plecionka X5 Braid Flame Green 150m | 164yd | 0.10mm 6. Plecionka Fishing Empire Lider X4 150m fluo yellow - 0.14mm 7. Plecionka SFX 4 Carrier braid 0,185 mm, 22 lbs, 10 kg zielona 1 Cytuj
Marienty Napisano 30 Stycznia Autor Napisano 30 Stycznia Poproszę kołowrotek Daiwa RX LT 3000. Dzięki! Cytuj
tomek1 Napisano 2 Lutego Napisano 2 Lutego Wybiera @Booseib zostało W dniu 29.01.2026 o 01:10, tomek1 napisał: 4. Sygnalizator XTR Carp Libra - Green 6. Plecionka Fishing Empire Lider X4 150m fluo yellow - 0.14mm 7. Plecionka SFX 4 Carrier braid 0,185 mm, 22 lbs, 10 kg zielona Cytuj
Booseib Napisano 3 Lutego Napisano 3 Lutego Poprosze: 4.Sygnalizator XTR Carp Libra - Green. Bardzo dziękuje. Cytuj
SebaZG Napisano 3 Lutego Napisano 3 Lutego Poproszę 6. Plecionka Fishing Empire Lider X4 150m fluo yellow - 0.14mm Dziękuję. Cytuj
tomek1 Napisano Wtorek o 20:07 Napisano Wtorek o 20:07 Czyli plecionka SFX 4 Carrier braid 0,185 mm wędruje do @marbil. Postaram się wysłać nagrody jak najszybciej. Dam znać kiedy wyślę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi