Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

GP 2025 dobiegło końca.

Gratuluję i dziękuję wszystkim uczestniczącym w zabawie! 

W tym roku, mimo mniejszej liczbie uczestników rywalizacja była bardziej zacięta (widać po wartości sumy małych punktów).

image.png

@tomek1 Gratuluję zwycięstwa! Aż 13 rekordów tury!  ...chociaż w tym roku moczykij deptał Ci po piętach 😉

@moczykij Gratulacje! Nie dużo zabrakło do 1 miejsca! Olbrzymi skok w stosunku do poprzedniej edycji.

@Marienty Szkoda, że pierwsza część sezony była dla mnie tak słaba (chociaż walczyłem od pierwszych dni stycznia). 

Garść statystyk. W tym roku mniej uczestników. Liczę na to, że w 2026 będę miał więcej roboty. 

image.png

image.png

image.png

image.png image.png

@RafalWR @ESSOX @Booseib @SebaZG @marbil @suchi @Zbynek1111 @cysiu

• Lubię to 4
  • Super 1
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Nie spodziewałem się wygranej, szczególnie że sezon był dla mnie raczej słaby, szczególnie jeśli chodzi o drapieżniki. Gratuluję wszystkim uczestnikom a zwłaszcza kolegom na podium- to była piękna walka! 

Podziękowania dla @Marienty za trud prowadzenia konkursu.

Wkrótce rozdanie nagród. 

• Lubię to 1
  • 2 weeks later...
Napisano

Dziękuję za wspólną zabawę. Ostatnie miejsce, ale przynajmniej rekordowy Okoń mi się trafił 😁 W przyszłym sezonie spróbuję wskoczyć do pierwszej dziesiątki 😁

• Haha 1
  • Super 1
Napisano

Dziękuję wszystkim uczestnikom za udział w naszym Grad Prix 2025 i gratuluję laureatom.

Uwaga! Nagrody wybieramy rozpoczynając od laureata drugiego miejsca, ponieważ ja zatrzymam tylko puchar na pamiątkę🤩 Wyboru dokonujemy przez wpisanie w tym wątku : np. "Wybieram kołowrotek....". W puli jest 7 nagród, czyli ostatnią otrzyma laureat 8 miejsca.

Zaczyna @moczykijnastępnie @Marientypotem @RafalWRitd. Według klasyfikacji generalnej. Żeby uniknąć przeciągania rozdania nagród, bardzo proszę o śledzenie tematu i sprawny wybór. ;) Proszę również o przesyłanie aktualnych adresów i numeru telefonu na PW. Ewentualnie proszę podać dane do wysyłki Inpost. 

Za trzy pierwsze miejsca w „Grand Prix haczyk.pl 2025” nagrodami są okolicznościowe puchary.

IMG_49441.jpg

Nagrody w Grand Prix 2025 ufundowane przez haczyk.pl

1. Kołowrotek Daiwa Laguna LT 2000

laguna.jpg

2. Kołowrotek Daiwa RX LT 3000-C

rx.jpg

3. Kołowrotek Daiwa RX LT 3000-C- druga sztuka

rx.jpg

4. Sygnalizator XTR Carp Libra - Green

Libra.jpg

5. Berkley Plecionka X5 Braid Flame Green 150m | 164yd | 0.10mm

Berckley.jpg