trini Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 Larego też witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuras Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 Witam wszystkich. Jest to mój pierwszy post na tym forum troche trema, moze to dlatego że jestem młody i mam zaszczyt "forumować" z doświadczonymi wędkarzami. Mam na imię Adam i pochodze z Jastrzębia-Zdroju. Mam 15 lat. Wędkarstwem interesuje się od 3 lat. Najwieksze sztuki, które jak dotad złapałem to 25 cm. płoć i 22cm. kleń. Mam nadzieję że dowiem się tutaj wiele ciekawych i iinteresujacych rzeczy. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 Yuras i my wszyscy cię serdecznie pozdrawiamy,i zapraszamy do dyskusij. Witam także Larego i Cysia ,po prostu każdy znajdzie tu coś ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 Mam 15 lat. Wędkarstwem interesuje się od 3 lat. Najwieksze sztuki, które jak dotad złapałem to 25 cm. płoć i 22cm. kleń. Mimo ze mam dwa razy wiecej lat niz Ty, podobnie do Ciebie rozpoczynam wspaniala przygode wedkarska. I powiem Ci ze dzieki pomocy i radom otrzymanym tutaj na tym FORUM juz zdolal zlowic cos czego nigdy w zyciu nie zlowilem ) To dobre miejsce , witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuras Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 Dzięki za miłe przywitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzczepanM1986 Napisano 22 Lipca 2006 Share Napisano 22 Lipca 2006 Witam wszystkich moczykijów:D jestem maciek, lat 20, na tym forum od 6 minut a z wedką od 10 latek...szczerze to mój jedyny rekord to 33 cm karaś na stawie koło domu mojej babci. Dopiero od tygodnia mam karte wedkarską i jak jeszcze bede miał autko - bo jestem z poznania wiec trzeba troszke dojechać nad wode - to mysle ze moja (pula) złowionych ryb się powiększy. Ulubione metody to grunt i spławik - ale wszystko przede mną. Ponadto studiuje, gram w piłke i siatke, gram na gitarze i kocham mercedesy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 23 Lipca 2006 Share Napisano 23 Lipca 2006 Witamy serdecznie. Czy ta miłość do mercedesów jest odwzajemniona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzczepanM1986 Napisano 23 Lipca 2006 Share Napisano 23 Lipca 2006 Miłość owszem odwzajemniona przez merolka mojego ojca...nic wielkiego bo W201 - popularna 190tka z silnikiem 2000cm3, rocznik 1990, 75 KM, 4-stopniową manualną skrzynią, i stosunkowo niskim przebiegiem udokumentowanym wg. BRIEFU (157 000km). Osobiście jestem zakochany w beczkach ale marzy mi sie rownież 190tka na podstawowym silniku 1800 cm3, 109 KM przede wszystkim nie zagazowana...moze jeszcze w tym roku ale mi troszke brakuje bo takie jak ja bym chciał chodza po około 7000 tys. nie sugerujcie sie allegro-dobra rada od mercedesiarza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 Witam Wszytskich Mam na imię Michał. Pochodze z malej wisoki 60km od czestochowy. Wedkuje od 5 lat, różnymi metodami. Moja największa zdobycz szczupak 62cm złowiony na żywca. Chę życ z wami w zgodzi i nikomu nieprzeszkadzać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 26 Lipca 2006 Autor Share Napisano 26 Lipca 2006 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 Lary, Yuras, SzczepanM1986, michał d, oraz wszystkich, których nie wymieniłem, witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 Witaj Michał, ja jak nabije 60 km. to też jestem w byłym częstochowskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek89 Napisano 29 Lipca 2006 Share Napisano 29 Lipca 2006 Witam ! Na imię mam Darek, mam 17 lat, jestem z Poznania. Wędkuję od kilku lat. Ulubioną metodą jest spining. Moje osiągnięcia to lin 42 cm , i okoń 35 cm. Moją ulubioną rybą jest szczupak. Jak narazie największy to 60 cm. Szukam metrowca oprócz wędkarstwa interesuję sie siatkówką, piłką nożną i wszelkiego rodzaju sportem Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 31 Lipca 2006 Autor Share Napisano 31 Lipca 2006 Witaj Darku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dra Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 Mam na imie Dorian.Mam 16 lat i mieszkam w Ostrowie Wlkp.Moim najwiekszym osiagnieciem jest karas 2.30 kg,47 cm.Moja ulubiona metoda jest splawik.Moja ulubiona ryba to karas i lin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 o jakie fajne imię witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dra Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 heh,dzieki!Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 Chę życ z wami w zgodzi i nikomu nieprzeszkadzać Wystarczy dostosować sie do regulaminu forum Oczywiście witam również bardzo serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 Wszystkich pozostałych nowych użytkowników również witam bardzo serdecznie bo zdaje się, że to moje pierwsze powitania w tym temaie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Adam- Napisano 3 Sierpnia 2006 Share Napisano 3 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Mam 29 lat, mieszkam w Rudzie Śląskiej. Łowię od kilkunastu już lat, od kilku wyłącznie na spinning, wyłącznie w zaporówkach. Jestem tutaj dopiero od kilku dni a już dowiedziałem się wielu rzeczy, o których nie miałem pojęcia... Pozdrawiam serdecznie. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 3 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2006 Witaj Adam Jak jeszcze powiesz, że ... wyłącznie sandacze to będę Cię lubiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solver Napisano 3 Sierpnia 2006 Share Napisano 3 Sierpnia 2006 Witam wszystkich, mam 29 lat, mieszkam w Poznaniu. Łowię od ładnych paru lat, ale w zeszłym roku odkryłem na nowo uroki spinningu i od tego sezonu porzuciłem wszystkie inne metody i zacząłem zdradzać objawy poważnego uzależnienia spinningowego . Łowię głównie na jeziorze Bytyń, choć na razie bez jakichś spektakularnych wyników. Pozdrawiam serdecznie Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 3 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2006 Witam kolejnego "złomiarza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Adam- Napisano 3 Sierpnia 2006 Share Napisano 3 Sierpnia 2006 Witaj Adam Jak jeszcze powiesz, że ... wyłącznie sandacze to będę Cię lubiał Oczywiście, że tylko i wyłącznie.. Przynajmniej tak sie staram.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Sierpnia 2006 Share Napisano 3 Sierpnia 2006 A jaki ma obrazeczek fajowy pod nickiem!. Ja już go lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi