Mały Napisano 18 Listopada 2009 Share Napisano 18 Listopada 2009 Witam.Mam na Imię Krzysiek i mieszkam w Milanówku.łowię od 17 lat.Preferuję spinning a na wiosnę spławik.Łowię to co daje sie złowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
santana Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 na imię mam GRZESIEK wędkuje od zawsze czyli jakieś 30lat głównie na ODRZE grunt i jeziora na spławik mieszkam w Bytomiu Odrzańskim od 10 lat wędkuje rodzinnie na początku z żona z czasem dołączyły dwie córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Witam i miłego "haczykowania" życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
santana Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 CZEŚĆ !! MAM PYTANIE czy na jeziorze w LGNIU lepiej łapie się z łódki czy z brzegu Z GÓRY DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapseloz Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Witam wszystkich. Jestem Kacper, wędkarz z Lublina. Łowię tylko na spinning i jeżeli tylko jest możliwość odwiedzam ukochaną Wisłę w pogoni za boleniem. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1997 Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Imię:Krzysiek Miasto:Kołobrzeg Lat:prawie 12 Wędkuje od lat:3 Ulubiona metoda:Spławikowa Ulubiona przynęta: Rosówka Największa ryba: Okoń 30 cm 0,5kg Ryba-marzenie: lin 1,5 kg 50 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 witam wszystkich nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markoss Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Witam wszystkich uzytkowników. Jestem Mareczek mam 25 lat wedkuje od 7 lat. Jestem z małopolski i wedkuje na roznorakich wodach. NIe mam jednej metody i nie mam ulubionej ryby(wiele gatunków jeszcze nie gościło na moich wędkach). wedkarstwo daje mi połaczenie spokoju i relaksu z adrenaliną i emocjami. W ciagu mojej przygody z wodami polskimi starłem sie z kilkoma rybami które dla mnie są okazami. Wiele jeszcze przede mna cały czas sie ucze, szlifuje umiejętności i dobrze sie bawie nad wodą Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jose Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Witam Na imię mam Marcin Wędkarstwem pasjonuje się od dziecka obecnie mam 24 lata. W ostatnim czasie złapałem bakcyla w postaci robienia woblerów, na razie "raczkuje' w tym temacie wiec często będę odwiedzał te forum. Postaram się też zamieszczać zdjęcia już gotowych moich wyrobów do oceny oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1976 Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Witam wszystkich. Jestem Darek. Mam 33 lata i mieszkam w okolicach Dobrzycy. Wędkarstwem pasjonuje się od dziecka. Moja ulubiona metoda to łowienie z gruntu. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Witam i pozdrawiam wszystkich nowych "haczykowców" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 cześć jestem Mirek pochodzę z Łaz (pozdro Seba) staram się łowić karpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Witam kolegę Mirka i wszystkich nowych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek1 Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Witam wszystkich na forum jestem z Krakowa.Własnie parę dni temu wyrobiłem karę.Bo znudziło mi się łowienie po stawach prywatnych,a mam tu taką piękną Wisłę - trzeba popróbować na niej swoich sił.Dzisiaj też zakupiłem kijka CARBOMAXX TELE PREMIUM 390/100 zastanawiam się nad kupnem kołowrotka do niej do 250zł- może coś doradzicie. POZDRAWIAM DAREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 ..parę dni temu wyrobiłem karę.Bo znudziło mi się łowienie po stawach prywatnych..no widzisz jeden wypad na wodę PZW bez karty i od razu karę wlepili ile Ci wlepili ? policja czy PSR ? a inni narzekają że kontroli nie uświadczysz..a tak poza tym to witam nowego użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur007 Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Witam, jestem Artur z Białegostoku mam 26 lat,wędkuje od 2 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin28a Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Witam serdecznie kolegów wędkarzy nam ma imię Marcin jestem z Warszawy ,wędkuje odkąd pamiętam,ulubione metody to grunt i spławik,ale nie pogardze także spiningiem w sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Witam gorąco wszystkich nowych Kolegów Wędkarzy, którzy dołączyli do "haczykowej" społeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 ..parę dni temu wyrobiłem karę.Bo znudziło mi się łowienie po stawach prywatnych..no widzisz jeden wypad na wodę PZW bez karty i od razu karę wlepili ile Ci wlepili ? policja czy PSR ? a inni narzekają że kontroli nie uświadczysz..a tak poza tym to witam nowego użytkownika Według mnie kolega zjadł ,t' i chodziło mu o kartę a nie karę. Pozdrawiam i witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 Sebastian10010, witam tych których witanie ominęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donald01 Napisano 30 Listopada 2009 Share Napisano 30 Listopada 2009 witam wszystkich wędkarzy!!!!! pochodze z TORUNIA obecnie mieszkam i węduję w Irlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik Napisano 30 Listopada 2009 Share Napisano 30 Listopada 2009 Witam wszystkich. Mam 29lat i prawie tyle łowię Pochodzę z lubelskiego i tam jak narazie wędkowałem. Lubię spławik i grunt, a ostatnio bawię się spinningiem. Połamania kija i taaaaaakiej ryby wszystkim życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nordson Napisano 30 Listopada 2009 Share Napisano 30 Listopada 2009 Witam. Jestem Łukasz mieszkam w Łodzi i mam 34lata z tego wędkuje około 15lat.Moją ulubioną metodą jest spinning.Łowię także na grunt i spławik.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colin237 Napisano 30 Listopada 2009 Share Napisano 30 Listopada 2009 Cześć jestem Przemek z Kielc. Mam 15 lat łowię prawie 4 lata . Łowię na grunt , spławik , spining. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 30 Listopada 2009 Share Napisano 30 Listopada 2009 Witajcie niewitani i witający niewitanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi