shogun_zag Napisano 11 Września 2006 Autor Share Napisano 11 Września 2006 Witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 11 Września 2006 Share Napisano 11 Września 2006 camel77, witamy w gronie pozytywnie zakręconych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bosak77 Napisano 14 Września 2006 Share Napisano 14 Września 2006 Krzysiek Warszawa. Witam wszystkich użytkowników. Wędkuję od dziesieciu lat, ale dopiero od kilku miesiecy mam więcej czasu na swoje hobby. Pozdrawiam i mam nadzieję że pomożecie mi poznac lepiej Zalew Zegrzyński, bo tam planuję spędzac najwiecej wolnego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 14 Września 2006 Share Napisano 14 Września 2006 Witamy na forum i połamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 14 Września 2006 Share Napisano 14 Września 2006 Bosak77 witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 17 Września 2006 Share Napisano 17 Września 2006 Czesc! Mam na imie Łukasz, lat 19 Przygode z wedkarstwem rozpocząłem gdzieś w roku 1996.Łowiłem gdzieś do 2001, a pozniej był przestój aż do ostatniego tygodnia tj. połowa wrzesnia 2006 (znowu mnie wzięło i mam nadzieje ze juz nie puści!) Mieszkam w Warcie okolice Sieradza, mam bardzo blisko do zb. Jeziorsko oraz do rzeki Warta Preferuję połów na spławik, ale mam zamiar na jesień zacząć troszke na spining(zobaczymy co z tego wyjdzie, narazie musze kupic blachy,gumy itp.) Tak więc WITAM SERDECZNIE wszystkich 4umowiczów! Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 17 Września 2006 Share Napisano 17 Września 2006 Elektrochemik witamy serdecznie na forum. Myśle że Ci się tu spodoba, ludzie są bardzo fajni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza Napisano 22 Września 2006 Share Napisano 22 Września 2006 Witam wszystkich serdecznie , jestem iza , mam 24 lata. Z wędkowaniem nie mam za dużo do czynienia, jednak może się to wkrótce zmieni. Zobaczymy .... Pozdrawiam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 22 Września 2006 Autor Share Napisano 22 Września 2006 Hmmm, nie żebym się czepiał, ale nie podałaś nr buta i nie napisałaś, jakiego miasta ulice deptają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza Napisano 22 Września 2006 Share Napisano 22 Września 2006 Z tym numerem to lekka przesada, no ale jeżeli tak bardzo chcesz to prosze 39. Wzrost 1.70 oczy niebieskie (niestety), włosy blond . Miasto Szczecin. Myśle, że te dane już cię usatysfakcjonują. Pozdrawiam iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 22 Września 2006 Share Napisano 22 Września 2006 Iza witaj ! Mam nadzieję że zostaniesz z nami już na zawsze no i trochę powędkujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 23 Września 2006 Share Napisano 23 Września 2006 Witam pierwszą Szczeciniankę w naszym gronie pozytywnie zakręconych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 23 Września 2006 Share Napisano 23 Września 2006 No to musimy Artecha poprosić aby sprawdził czy to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 23 Września 2006 Share Napisano 23 Września 2006 No to musimy Artecha poprosić aby sprawdził czy to prawda Nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 23 Września 2006 Share Napisano 23 Września 2006 Czy dane się zgadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Września 2006 Share Napisano 23 Września 2006 Myśle, że te dane już cię usatysfakcjonują Bardziej Artecha Miasto Szczecin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 23 Września 2006 Autor Share Napisano 23 Września 2006 Myśle, że te dane już cię usatysfakcjonują. Yesssssssssssss, udało sie Przecie żartowałem Ale miło, że sie zidentyfikowałaś dość precyzyjnie Witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbzyk Napisano 24 Września 2006 Share Napisano 24 Września 2006 witam! mam na imie Marcin i jestem z Bydgoszczy.Pozdrawiam wszystkich zapalencow!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 25 Września 2006 Share Napisano 25 Września 2006 mbzyk i reszta zapaleniców haczykowych cie wita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 25 Września 2006 Share Napisano 25 Września 2006 mbzyk witam serdecznie i życzę powodzenia w połowach i na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 29 Września 2006 Share Napisano 29 Września 2006 Siemano wszystkim czytającym tego posta. Zaczynam swoją przgode z tym forum od przedstawienia się a więc do roboty będzie krótko i na temat Mieszkam w małej wiosce Zachowice blisko Mietkowa, mojego ulubionego łowiska ( oczywiście na Dolnym Ślasku ) preferuje łowienie na federka, ale i zdaża mi się łowić i na spławiczek i troche pomachać kijkiem na drapieżca . Mam 28 lat a nałogowo łowie jakieś 12 latek, startuje często w zawodach wędkarskich, jak narazie 3 miejsce to największy sukces .Jak ktoś by chciał więcej wiedzieć to walić na GG 7791577, PozdrO dla wszystkich starych i nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Docent Napisano 30 Września 2006 Share Napisano 30 Września 2006 Witam .... Jestem tu nowy a wedkarstwo to moj "mały" konic od jakich 2-3 lat obecnie feederek i spławik wczesniej spin ale bez sukcesów no i wedke zlamałem w czasie trensportu wiec obecnie tylko 2 pierwsze. Ulubione łowisko to Chmielno-4 jeziora koło Kartuz a sam jestem Gdańszczanin Jesli są tu osoby znajace okoliczne wody to bede wdzieczny za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 30 Września 2006 Share Napisano 30 Września 2006 Witajcie wszyscy nowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 30 Września 2006 Share Napisano 30 Września 2006 Jestem kuba mieszkasz w gdańsku mam 16 lat zaczynam dopiero wendkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastek_1976 Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 Witam jestem Sebastian z pod Wałbrzycha.Lat mam ze 30.Wędkuje od nie dawna bo dopiero drugi roczek. Moja ulubioną metodą jest drgajaca szczytówka a teraz zaczynam przygode ze spinningiem. Dużo się dowiedziałem z tego forum za co dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi