ESSOX Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 Witam wszystkich nowych forumowiczów i życzę samych udanych połowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 bastek_1976, kubagd, Docent, Bodzio, Witajcie wszyscy razem i każdy z osobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 1 Października 2006 Autor Share Napisano 1 Października 2006 ... i wszyscy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 Witam wszystkich nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 2 Października 2006 Share Napisano 2 Października 2006 Witam wszystkich a szczególnie Bodzia ponieważ bierze udział w zawodach to może będziemy mieli wspólne tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bool Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Witam Mam na imię Rafał czytam wasze forum od dawna ale moje doświadczenia z wędkowaniem jest znikome(ok.3 tygodni mam karte a wcześniej byłem tylko obserwatorem i jakoś nie miałem odwagi na własną rękę zacząć) mam nadzieje, że dzięki waszej pomocy i wiedzy zacznę mieć jakieś wyniki i zdobędę doświadczenie pozdrawiam ps. Aby uniknąć nieporozumień -w moim podpisie użyłem bbcode więc każdy będzie widział swój nick - swoją drogą fajna opcja, jakby ktoś chciał wiedzieć więcej zapraszam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Tomaszek witaj Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 bool witamy cię wszyscy razem i z osobna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Witam wszystkich haczykowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Witamy .Doświadczenie zdobedziesz z czasem a my Ci w tym pomożemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolsik11 Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Cześć jestem tomek - (kolsik11), Mam 27 lat, wędkuje od 18. Moje ulubione metody to spławik - głównie tyczka i spining. Pozdrowionka dla wszystkich wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Coraz więcej tyczkarzy. Bardzo się cieszę. Szkoda, że tak daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Witam wszystkich serdecznie. Przy okazji mała prośba, wpisujcie jak najwięcej swoich danych - miejsce zamieszkania, wiek itd. miło jest wiedzieć coś o współrozmówcy, a nie musicie się obawiać że ktoś was będzie nachodził............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 21 Października 2006 Share Napisano 21 Października 2006 Reanimacja tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 20 Listopada 2006 Share Napisano 20 Listopada 2006 czesc jestem tomek z legnicy. Wędkuje od 10lat moj najwiekszy okaz to karp 5kg i sandacz 65cm pozdrawiam wszystkich wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Listopada 2006 Share Napisano 20 Listopada 2006 sandacz 65cm Już cię lubię. Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Siemasz Tom. Witaj na najlepszym forum wędkarskim w Internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Witaj Tom, w naszym gronie, myślę że ci się tu spodoba bo ludzie którzy tutaj są, są po prostu extra ps. Tomków się nam namnożyło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 No pięknie Tom z mojej "korzennej" miejscowości Witamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 witam cala brac wedkarska,czas najwyzszy zebym i ja sie przestawil.mam na imie Rafal,lat 32,mieszkam w swidnicy(artech obiecywal ze nikt nikogo nie bedzie nachodzil )wedkarstwem jestem zaszczepiony od dziecka a na powarznie wedkuje od lat dziesieciu. lubie lowic na pickera,bata a od dluzszego czasu probuje sil w spiningu(w tym roku kupilem lodke i zamierzam zabrac sie za to na powaznie,powoli kompletuje juz caly sprzet)ulubiona ryba to sandacz i w tym kierunku podąrzam,zobaczymy co z tego wyjdzie.na forum jestem od niedawna(narazie wiecej przegladam ale gdy tylko moge probuje sie aktywnie wlanczac)mam nadzieje ze z biegiem czasu nawiaze tu wieksze znajomosci.pozdrawiam.(RAFAL) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 ulubiona ryba to sandacz Tak jak moja. Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Już cię lubię. Witaj dzięki. widze ze ty też gustujesz w sandaczach ja je łapie nad jeziorem koskowickim i biorą na gumy białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 No pięknie Tom z mojej "korzennej" miejscowości Witamy serdecznie siemka gdzie łapiesz ja wedkuje nad jeziorem koskowice exstra jezioro polodowcowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Witaj Tom, w naszym gronie, myślę że ci się tu spodoba bo ludzie którzy tutaj są, są po prostu extra ps. Tomków się nam namnożyło ) no to świetnie trafiłem jaką metode wedkowania lubisz najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Siemasz rafal. Widzę że po dłuższym przestoju ten wątek odżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi