kijan@ Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 Witam wszystkich. Jestem Piotrek i wędkuje od młodego. Ulubiona metoda to spinning, ale preferuje też na spławik i gruntówki. Ulubione miejsce, to środkowa część Odry. Nie mam wielkich doświadczeń i mam nadzieję, że czegoś tu się jeszcze dowiem a ja spróbuje podzielić się swoimi informacjami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyks Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 Witam, No i stało się, po paru latach przerwy znowu wróciłem do wędkarstwa, mam na imię Paweł. Próbował łowić będę w pobliskich gliniankach i na Bugu. Pozdrawiam wszystkich wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek57 Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 witam.jestem nowym użytkownikiem forum imam pytanie do kolegów na temat budki wędkarskiej traper carp małej ,pozdrawiam krzysiek57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamQ Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 Witam mam na imię Adam, mam 15lat i jestem zapalonym wędkarzem ^^ Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek1064 Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 Mirek 40 lat wędkuję od 4 roku życia za tydzień wypad do Władysławowa na tydzień na morze ( 6 wypraw ) będę wdzięczny za jakiekolwiek podpowiedzi kolegów dotyczące łowienia w morzu z małej łodzi( 4,3m ) z silnikiem pozdrawiam MS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banan Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Witam Wszystkich Nazywam się Kamil, wedkuję od 10 lat, głównie wyczynowo/spławik, ale również spining mnie pasjonuje. Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłotaRybka Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Cześć Wędkarze!! Jestem przede wszystkim żeglarzem i od dziś mam nadzieje zapalonym wędkarzem. Na razie posiadam Kołowrotek JAXON Vertigo FRM 400 i mnóstwo chęci. Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Jestem przede wszystkim żeglarzem i od dziś mam nadzieje zapalonym wędkarzemWiec witaj żeglarzu-wędkarzu na haczyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg87 Napisano 14 Września 2010 Share Napisano 14 Września 2010 Witam, Jestem początkującym wędkarzem i przybywam do Was z pytaniami dotyczącymi wyboru sprzętu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus Napisano 14 Września 2010 Share Napisano 14 Września 2010 Witam wszystkich wędkarzy Wędkuje od 16 lat z małymi przerwami. W zależności od chęci i czasu wędkuje różnymi metodami. Można mnie spotkać na łowiskach w okolicach Piły. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawca Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Witam, jestem Przemek, mam 25 lat, a wędkuję od 10 roku życia. Jak większość pewnie zaczynałem od spławika, poprzez grunt, spinning Obecnie skupiam się na spinningu, a w tym sezonie zacząłem swoją przygodę z muchówką. Jak nie wędkuję to próbuje zamknąć oponę na winklach jeżdząc na motocyklu po naszych naszych wspaniałych górskich, krętych trasach Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarecki Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 Witam wszystkich - jestem z Włocławka, łowię głównie feederami na Wiśle od kilku lat i to lubię najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crash Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 Witam, mam na imię Szymon. Mam 27 lat. Do łowienia wróciłem po kilku długich latach. Moją ulubioną metodą jest drgająca szczytówka i na niej prawie tylko i wyłącznie się skupiam. Gdy nie łowię pogrywam na gitarze i słucham rockowych kawałków. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Witam. Paweł, lat 24. Tak jak mój poprzednik do wędkowania wróciłem po kilku latach przerwy i obecnie kompletuje na nowo sprzęt. Preferowane metody: grunt, spinning. Po za rybkami, informatyka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasielewskis Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Witam Szanowne Grono, Jestem początkującym wędkarzem i przybywam do Was z pytaniami dotyczącymi polecanych łowisk z okolic Wa-wy i mazowieckiego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobesku Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 Hej ho!.. Kuba z Wlkp się kłania:] Nie ma co się rozpisywać więc powiem w skrócie: spinning rzeka Warta to jest to:) Lecz nie samymi sztucznymi przynętami człowiek żyję zdarza się połapać tyczką,batem... Pozdrawiam wszystkich a w szczególności wszystkie pyry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punias007 Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 Witam wszystkich kolegów "po kiju" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsky8811 Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 Witam Wszystkich:) Adam, lat 22 łowię od 12 lat. Feed`y, bolonki matche nie są mi obce. Żeruje w Dolnośląskiem ale głównie we Wrocławiu i okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dennykropka Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Również witam wszystkim. Mariusz - początkujący wędkarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messi121 Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Witam Wszystkich Kolegów Wędkarzy Mam na imie Mateusz , lat 15. Jestem z Żor (woj. Śląskie) , reprezentuję koło PZW nr. 124 Borynia. Zacząłem tą "przygodę" w wieku lat 5 gdy tata brał mnie na ryby. W wieku 14 lat wyrobiłem kartę wędkarską( i zacząłem się interesować bardziej wszystkim niż dotychczas,zaś wcześniej nie interesowały mnie węzły itd itd). Do lat 14 łowiłem wraz z moim tatą .Od przyszłego sezonu tj. 2011 zamierzam zacząć brac udział w zawodach. Czym łowię? Hm.. dotychczas łowiłem metodami ; spławik , feder, piker. Ulubiona metoda połowu? Nie potrafie stwierdzić ulubionej , ponieważ nie łowiłem jeszcze na spinning i wiele innych sposobów (ale oczywiscie na pewno będę je "testował") Rekordy życiowe : Leszcz - 45cm Karaś 37cm Płoć 30cm Uczęstrzałem dotychczas na ; 1)Rzeki: -Pszczynka -Wieprz -Odra 2)Jeziora ,zbiorniki -jez.Goczałkowickie -Poremba -Papierok -Erg -Gwaruś -tzw"Psiarnia" i wiele innych zbiorników 'bezpańskich' Jeżeli chodzi o inne zainteresowania to sport, ksiazki-fantastyka Pozdrawiam Wszystkich , życzę duzych okazów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Witam wszystkich nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziuta Napisano 3 Października 2010 Share Napisano 3 Października 2010 Witam. Jestem wędkarzem ze Szczecina. Moją ulubioną metodą jest spinning i bat, czasem też sięgam po muchówkę. Łowię w okolicach Szczecina, także na rzekach i jeziorach zachodniopomoskich. pozdrawiam ziuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biszkoptowa Napisano 3 Października 2010 Share Napisano 3 Października 2010 Witam koledzy Dziś mój pierwszy dzień na tym portalu. Zarejestrowałem się gdyż chciałbym od Was czerpać wiedzę. Z tego co widzę jest tu bardzo przyjaźnie i wielu chwali sobie to miejsce. Moja ulubioną metoda jest spining, lubie aktywne łowienie Czasami tez zasiadam się na spławik czy DS. Głównie zasiadam w okolicy Warszawy a to ze pochodzę z Płocka spowodowało ze znam i tamtejsze wody Wszystkiego dobrego i wszystkim połamania kija nad woda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leku23 Napisano 3 Października 2010 Share Napisano 3 Października 2010 Cześć z tej strony Leszek z Pawłowic zacząłem łowić w wieku 7 lat ale od 8 lat miałem przerwę i od dziś rozpoczynam swoją przygodę z rybami na nowo. Ulubiona nowa metoda spinning ale kuleje w tym temacie i mam 8 lat braków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martines Napisano 3 Października 2010 Share Napisano 3 Października 2010 Witam wszystkich, mam na imię Marcin. Główną metodą połowu ryb jest spining a latem czasami bacik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi