artech Napisano 4 Października 2010 Share Napisano 4 Października 2010 ziuta, no witam kolegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roberto66 Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Witam szanownych kolegów po kiju. Co prędzej spieszę się przedstawić ,mam nadzieję że to opóźnienie zostanie mi wybaczone. Mieszkam w Mławie mam 44lata .Zacząłem wędkować z ojcem w wieku okolo5 lat.Obecnie preferuję spining:okoń, sandacz,szczupak,pstrąg.Wędkuję głównie w jeziorach , na Narwi i Wkrze,sporadycznie w górskich rzekach przy okazji wyjazdów z moją lepszą połową.Od jakiegoś czasu nie opuszcza mnie chęć zapolowania w rzekach pomorskich lub w morzu na salmonidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 witam kolejnego spinningiste na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roberto66 Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 dzięki.uh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glin Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 Witam wszystkich Mam 47 lat i mam zawsze ochotę powędkować lub poczytać o wędkowaniu , bo na naukę nigdy za póżno.Ostatnio więcej czytam niż wędkuję ale jak się do edukuje to dopiero im pokaże. Zwłaszcza w okolicach Katowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniele Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 witam wszystkich!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bellar44 Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 Jestem Wojtek. Łowie na spinn głównie od 4 lat. Pozdro dla Bartka z Holandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aptos Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 Witam, Na imie mam Łukasz. Swoją przygodę z wędkarstwem rozpocząłem bardzo niedawo, obecnie jestem na etapie kupowania sprzetu. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lath Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Siemka, mam na imię Konrad jestem z Rzeszowa łowie głownie na grunt ale spławiczek, żywiec i spinning też się przewinie czasem ;] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafel Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Witam wszystkich Nazywam się Przemek, mieszkam w Łodzi i jestem zapalonym spinningistą. Moja "choroba" trwa już ponad 12 lat, chociaż dopiero od niedawna mam szansę bardziej oddać się mojemu ulubionemu hobby, zarażając przy tym wszystkich dookoła miło mi, że mogę się od Was tyle dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perwer Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Siemanko wszystkim ,mam na imie Darek jestem z Bytomia.Wszystkie metody połowu sa moimi ulubionymi ale szczególnie lubie pospławikowac.Wędkarstwem 30 lat temu zaraził mnie dziadek i od tej pory podtrzymuje tradycje rodzinną,niestety jako jeden w rodzinie.Wędkarstwo niestety pochłoneło mnie całkowicie ,czym podporzadkuje czas rodzinny,co nie zawsze podoba sie mojej drugieł połówce.To tyle mam nadzieje ze bedzie spoko,chetnie sie czegos nowego dowiem i oczywiscie tez chetnie podziele sie swoja wiedza..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umberto Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Hejka jestem Hubert z Gorzowa, mieszkam 100m dokładnie za Gorzowem. Mam 16 lat, wędkarstwem interesuje się od kąt mogłem sam trzymać kija Lubię wędkować na spławik i grunt, rzadko łapie na koszyk ale bywa. Moja największa ryba to na razie sum 8,5 kg. Bardzo lubie łapać drapieżne ryby, ale na spining rzadko łapie coś ;p. Nie raz jezdze na jeziora, ale tylko dla tego ze w Warcie nie ma węgorzy ;(. Chciałbym dodać że nie lubie zabijać ryb, łapie je bo kocham na nie patrzeć, zawsze zabieram je do domu i wpuszczam do swojego oczka. W akwarium mam malutkiego okonia i go karmie innymi rybkami ;D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adoros Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 Witam wszystkich serdecznie ! Jestem Andrzej ze Szczecina, wędkuję od 30 lat, a mam lat 38. Lubię wszystkie metody połowu, oprócz muchowej. Szczególnie uwielbiam nocne zasiadki. Wędkuję w okolicach Szczecina, na Redze w okolicach Gryfic oraz w Niechorzu. Moją ulubioną rybą jest węgorz, którego kiedyś chodowałem przez kilka lat w dużym akwarium, jadł mi rosówki z ręki, póżniej wrócił do stawu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 Witajcie wszyscy nowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faflik Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 Witajcie. Grzesiek z Ząbkowic śląskich. W PZW od 1992 roku. Ostatnia składka w 2002, ale na wiosnę wracam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 Witajcie. Grzesiek z Ząbkowic śląskich. W PZW od 1992 roku. Ostatnia składka w 2002, ale na wiosnę wracam. to nie zostaje nic innego jak zyczyc udanych polowych w nowym sezonie 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neyson Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Witam. Michał z Ostrowi Mazowieckiej się kłania W PZW od dawna natomiast w tym roku wróciłem do wędkowania dzięki prawie ukończonej szkole Wędkuję (wędkowałem) na rzece bug i łowisku specjalnym Jelonki. Pozdrawiam wszystkich zapalonych wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yogus Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 Witam. Michał z Białej Podlaskiej. Mam 26 lat z wędką od 20 lat:) Obecnie mieszkam w Siedlcach jednak mentalnie jestem związany z Białą Podlaską. Najczęściej wedkuję na rzece Bug między Sławatyczami a Gnojnem oraz na Krznie od Białej Podlaskiej aż po ujscie. Oprócz tego wszystkie okoliczne zbiorniki tj Witulin I i II Chotyłów, zbiorniki retencyjne zbiornik w Janowie Podlaskim, Zaborek. Lubię wszytskie metody jednak najbardziej preferuję spining:) Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrP Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 Witam wszystkich forumowiczów mam na imię Piotr ,wędku odkąd pamiętam mam 36wiosen pochodzę z Rzeszowa .Wędkuję metodą raczej gruntową ,spławikową a jesienią czasem spininguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandman Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 Witam Wszystkich. Mam na imie Paweł, pasja do wedkowania zaraził mnie ojciec w wieku 5lat:) Wedkuje glownie na feeder i zywca ale zdarzy mi sie na splawik i spinning. Jestem spod wrocławia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystianos Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Czołem, jestem Krystian. Wędkuję z przerwami od dziecka. Aktualnie skupiam się na spinningu (wiosna, jesień) i metodzie gruntowej (lato). Postanowiłem, że przestane być tu anonimowym gościem i zarejestrowałem się na forum Pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sokół Napisano 5 Listopada 2010 Share Napisano 5 Listopada 2010 Witam, jestem Marcin, mam 27 lat. Mieszkam w miejscowości Urzecze nad rzeką Bzurą Ryby łowię od małego, profesionalista nie jestem, traktuje to jako hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płociozaur Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 witam jestem z okolic Świdwina wędkuję od dziecka i nie mam zamiaru tego przerywać. Rekordów nie mam znaczących. nie mam ulubionej metody połowu korzystam praktycznie z każdej metody. wszystkie złowione ryby wypuszczam oprócz okoni bo bardzo mi smakują. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nobus77 Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imie Norbert. Za mna już 32 wiosenki. Mieszkam, pracuje w Krakowie. Wedkuje już kilka ładnych lat. Pasja zaraził mnie mój ojczulek. Najczesciej wedkuje w Krakowie i jego okolicach głownie na Wiśle. Moja ulubiona metoda jest spinning. Pozdrawiam wszytkich i życze połamania kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczyyy Napisano 8 Listopada 2010 Share Napisano 8 Listopada 2010 witam wszystkich serdecznei mam na imie Piotr i mam 17 lat i jestem ze szczecina łowie prawie od 10 lat ( odra regalica kanały i masa róznych jeziorek min insko chociwel itp) ale z rekordami kiepsko najwieksze ryby sum koło 5kg leszcz 3 kg sandacz 1,5 kg szczupak 4,5 kg lin - 2 kg okon 33 cm węgorz 70 cm płoc 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi