parish Napisano 9 Listopada 2010 Share Napisano 9 Listopada 2010 Witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nito82 Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 Witam wszystkich. Mam na imię Maciek, mam 28 lat. Wedkuję od 3 lat, tylko na spinning. Do tej pory łowiłem na Odrze w okolicach Brzegu oraz na Nysie Kłodzkiej na przyujściowym odcinku. Od przyszłego sezonu zaczynam swoją przygodę wędkarska we Wrocławiu. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tedik Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 10 lat z kijami .lata lepsze i gorsze.spławik,mało spining.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karmik Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Witam serdecznie. Na imie mam Mateusz, mieszkam w Otwocku Woj. Mazowieckie Wędkuje od niedawna raptem od kwietnia tego roku. Narazie okazami to ciężko jest mi sie pochwalić, jednak każda złapana rybe uwazam za sukces. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwin1516 Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 cześć jestem Szymon łowie od 7 lat lubię łowić karpie polecane łowisko to Borowy Młyn tuż za Nidzicą ...spoko łowisko ii..duże karpie] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byczek Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Witam wszystkich, którzy tu trafili i dołączyli sie, albo dopiero to uczynią ... bo jeszcze sie zastanawiają ... czy podglądać, czy uczestniczyć No to ja od dziś przestaję podglądać . Witam się i ja serdecznie z Wami Odległościówka, feeder i bolonka to mój żywioł. Wędkuję od ponad 30 lat. Kolejne fajne Forum na które trafiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavka Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Czesc wszystkim!Dzis sie zalogowalem wiec jestem tzw.swiezakiem.Mieszkam od kilku lat w Holandii i od pewnego czasu postanowilem wrocic do mojego hobby czyli wedkarstwa.Pare ladnych lat mialem rozbrat z tym milym spedzaniem czasu ale teraz postanowilem do niego powrocic.Zaczynam od kompletolwania sprzetu i logowania na Waszej stronie by zaszlyszec wielu porad odnosnie wedkarstwa.Jesli czasem zanudze Was byc moze dziecinnymi poradami to z gory przepraszam.Pozdrawiam goraco wszystkich w Polsce jak i w Holandii!Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 pavka, kolejny szcześliwiec z krainy szczupakiem płynacej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavka Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Poczatkujacy ale mam nadzieje ze uda mi sie jakiegos szczuplego wyciagnac.Na razie poszukuje jakiegos spiningu,jakies rady dla poczatkujacego mile widziane.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 pavka, koleszko skocz do tematu ZŁOWIONE W HOLANDII autor Bifa napewno Ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boban Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Witam Pierwsze wypady na ryby już daleko za mną. Preferuję spinning, ale inne metody nie są mi obce. Ulubione łowiska w okolicach Wrocławia. Ostatnio zasmakowałem w połowach morskich - pilkowanie z kutra. W przyszłości - może pstrągi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekspining Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Witam wszystkich Nazywam się Bartek mieszkam w Zabrzu. Preferuje tylko jedną metodę spining Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisMekar Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Witam serdecznie wszystkich, to mój pierwszy wpis Mam na imię Krzysztof, mieszkam we Wrocławiu. Wędkarstwo to moje hobby od lat najmłodszych, i uprawiane z różnymi przerwami. Ulubione metody to spining i feeder. Ulubione okolice które odwiedzam to Mietków, Bajkał, Prężyce i Kotowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anguilla Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 Witam Nazywam się Adam i jestem anonimo... zaraz zaraz, nie to uzależnienie.... a tak na serio to jestem ze Szczecina i okolic. Lubię spinning, ale również klimatyczne zasiadki nocne na coraz rzadszego węgorza czy sumka. Czasami dam się też namówić na przysiadówkę linową czy leszczową - nie gardzę spławikiem, bo od niego zaczęła sie moja przygoda nad wodą. Mam trochę doświadczenia na szczecińskiej Odrze, j. Dąbie i Zalewie Szczecińskim. Chętnie służę poradą gdzie co i kiedy wrzucić w nich do wody (raz nawet złapałem rybę) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Anguilla, witaj kolejny szczeciniaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 Anguilla, witamy Chyba Szczecin przejmie haczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Witam wszystkich jestem z okolic Katowic mam 30lat ostatni raz łowiłem na wodach PZW w 97r. Aktualnie jestem na etapie wyrabiania karty bo stara straciła ważność składki opłacę dopiero w 2011r więc wtedy zacznę od nowa. Do powrotu zainspirował mnie pobyt nad morzem i połowy z kutra na spinning postanowiłem łowić na spinning ale nigdy tego nie robiłem i szukam tutaj pomocy. Prawdę mówiąc to w życiu złowiłem tylko kilka leszczy na jeziorze rożnowskim bo u nas nic mi się nigdy nie udało i dlatego zrezygnowałem z łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri1961 Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Witam wszystkich po kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merkawa Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Witam serdecznie mam na imię Piotr:mrgreen: mieszkam w Racławicach_Śl. życzę połamania kija!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubertp Napisano 5 Grudnia 2010 Share Napisano 5 Grudnia 2010 Witam wszystkich, mieszkam w okolocach Lęborka , chce wrucić do wędkarstwa ,mam tylko problem na jaką metode się zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spining40 Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Witam wszystkich serdecznie nazywam się Mikołaj i mam 16 lat. Tej wiosny udałem się z kolegą na wędkowanie dla mnie to była nowość on mi wszystko pokazywał a ja się uważnie przypatrywałem. zacząłem się tym interesować kupiłem wędkę kołowrotek no i tak zaraziłem się wędkarstwem. Jestem jeszcze zupełnie zielony dlatego proszę o pomoc w doborze sprzętu itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Witam wszystkich serdecznie nazywam się Mikołaj i mam 16 lat. Witaj na forum i wszystkiego dobrego z okazji imienin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spining40 Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawol81 Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Witam mam na imię Sławek mam 29 lat. Wędkarstwo uprawiam od 10 roku życia z małymi przerwami i cały czas sie uczę tej wspaniałej sztuki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mLgI Napisano 10 Grudnia 2010 Share Napisano 10 Grudnia 2010 Cześć, mam na imię Michał, łowię jakieś 10 lat z krótszymi i dłuższymi przerwami, teraz po zimie chcę wykupić pozwolenie PZW i ruszyć za drapieżnikiem (dawniej łowiłem na prywatnych łowiskach). Pozdrawiam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi