tomik Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 Witam nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 28 Grudnia 2006 Share Napisano 28 Grudnia 2006 Ile razy mam mówić ze mój emblemat to nie moje zdjęcie ! ehh.. Kleniu, mogles wkrecic siostre woblera, że to Ty, bo ona naprawde zawalista dżaga jest Wklejcie zdjecie siostry Woblera i zrobcie ankiete A na powaznie i w temacie to wszyscy nowi witajcie i badzcie aktywnymi forumowiczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trixa Napisano 28 Grudnia 2006 Share Napisano 28 Grudnia 2006 WItam Wczoraj zarejestrowalem sie na forum. Mysle ze dowiem sie o róznych ciekawych zeczach z tego forum !!! I mam nadzeje ze pomozecie mi wybrac stosunkowo nie drogi a doby sprzet dla początkujacego ktory rozwija sie pod opieka starszego i obeznanego w wedkarstwie kolegi LOL. Witam i pozdrawiam wszystkich!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_Assault Napisano 28 Grudnia 2006 Share Napisano 28 Grudnia 2006 O co chodzi z tą siostrą woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 28 Grudnia 2006 Share Napisano 28 Grudnia 2006 O co chodzi z tą siostrą woblera Dluuuga historia Nie no pocyztaj Moja siostra mzslala że ten gosc pod nickiem klenia to kleniu A to jest idol klenia I potem MagnuM dostał jej fote i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papinos Napisano 28 Grudnia 2006 Share Napisano 28 Grudnia 2006 Dluuuga historia Nie no pocyztaj Moja siostra mzslala że ten gosc pod nickiem klenia to kleniu A to jest idol klenia I potem MagnuM dostał jej fote i... zróbie sobie może nowy temat w Hyde Parku jakąś umawialnie na randki albo coś P.S Witam nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lowca Napisano 29 Grudnia 2006 Share Napisano 29 Grudnia 2006 witam wszystkich miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 29 Grudnia 2006 Share Napisano 29 Grudnia 2006 yes, yes, yes, uff nareszcie witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_Assault Napisano 29 Grudnia 2006 Share Napisano 29 Grudnia 2006 Siemka wszystkim nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pimpi Napisano 29 Grudnia 2006 Share Napisano 29 Grudnia 2006 Witam wszystkich !!! Mam na imie Piotrek, wędkuje zawodowo od 3 lat w okręgach Katowickim , Częstochowskim , mam neta od niedawna, chciałbym się wkrecić w " wasze szeregi '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Grudnia 2006 Share Napisano 29 Grudnia 2006 Witaj zawodowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papinos Napisano 29 Grudnia 2006 Share Napisano 29 Grudnia 2006 wędkuje zawodowo od 3 lat w okręgach Katowickim , Częstochowskim ekhm z tego co wiem zawodowo to łowią rybacy sieciami ,a wędkarz może łowić wyczynowo jak już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 29 Grudnia 2006 Share Napisano 29 Grudnia 2006 Witam wszystkich serdecznie i jak zwykle mam nadzieję, że nie będziecie tu gościć tydzień tylko cały czas Bo najwięcej tych co się rejestruje jest tu pare dni, tygodni i potem się zmywają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GS Napisano 29 Grudnia 2006 Share Napisano 29 Grudnia 2006 Witam wszystkich! baaardzo serdecznie Mam na imię Grzesiek, mam 23 lata. Chyba jednak bardziej Was interesuje od kiedy łowię , no to będzie już jakieś 9 lat... przez 6 lat tylko moje najukochańsze cyprianusy , czasami zdążył się jakiś wypad na pstrągi... Potem jakieś 4 lata przerwy . Niestety przerwę wymogły na mnie studia i praca . Przerwa to nie tyle pożegnanie się z wędką ile z opłacaną kartą … Łowiłem przy okazji pobytu w domciu, na zasadzie posiedzenia sobie przy wędkach kumpla … no dobra przyznaje się bez bicia - nieraz coś tam sobie poholowałem na jego wędkę . Jejku, ale się rozpisałem… ale jak już zacząłem to skończę . No więc teraz zbliża się wielkimi krokami koniec studiów, wreszcie wolność i swoboda , pora wrócić do rybek! Wiadomo, teraz pracując nie będę miał za długich wakacji, wolnych całych weekendów, ciężko będzie sobie podnęcić jakieś karpiki i znaleźć czas na całotygodniowe zasiadki … (aż się łezka w oku kręci:(). No ale nie ma tego złego… Postanowiłem przeprosić się ze spinningiem . Kiedyś tam próbowałem, ale jakoś szybko wymiękałem … nie wiem, może sprzęt do dupy zniechęcał, może brak odpowiednich łowisk… może brak kogoś kto by pozwolił mi złapać coś konkretnego na początek … Teraz postanowiłem wreszcie nauczyć się porządnie spinningować i oczywiście wielką nadzieję pokładam w tym forum Już znalazłem wiele interesujących mnie informacji! Poza tym, z tego co widzę, panuje tutaj całkiem rodzinna atmosfera … aż miło się to czyta Jeszcze raz witam i pozdrawiam! Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Grudnia 2006 Share Napisano 29 Grudnia 2006 Jeszcze raz witam i pozdrawiam! Grzesiek Ładnie się przywitałeś No więc teraz zbliża się wielkimi krokami koniec studiów, wreszcie wolność i swoboda To ty poszedłeś studiować czy się uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GS Napisano 29 Grudnia 2006 Share Napisano 29 Grudnia 2006 To ty poszedłeś studiować czy się uczyć Chciałem studiować, a kazali sie uczyć Zresztą teraz to mam takie mieszane uczucia . Pewnie za kilka lat będę mówił, że było fajnie, ale teraz to wolał bym, żeby się już skończyło Pracuję od wakacji i jakoś wtedy miałem więcej czasu. Ogólnie - jak nie mam uczelni tylko pracę, to mam przynajmniej weekendy wolne i nie zarwane noce, no i jeszcze jakąś kasę z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 29 Grudnia 2006 Share Napisano 29 Grudnia 2006 Witajcie wszyscy nowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darioushz Napisano 31 Grudnia 2006 Share Napisano 31 Grudnia 2006 Witam wszystkich srdecznie!!! Z gory przepraszam za brak polskich znakow , co moze byc irytujace w trakcie czytania. Mam na imie Dariusz . Ryby lowie od kiedy siegam pamiecia, juz w wieku 9 lat sam chodzilem na nocki a teraz mam 36 lat. Mieszkam od 6 lat w Anglii. W Polsce mieszkalem w Sanoku . Ulubione metody lowienia w Polsce to : wszystko oprocz morza. W Anglii: wszystko porocz muszki i lowienia podlodowego (bo nie ma lodu). Macie bardzo fajne forum , sporo doswiadczonych wedkarzy , duzo mlodzierzy i mila atmosfera. Wpierw troche poczytalem a teraz postanowilem sie zarejstrowac. Chetnie cos napisze o zawodach wedkarskich , moze kilku kolegow zmieni zdanie. Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam . Dariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 31 Grudnia 2006 Share Napisano 31 Grudnia 2006 Witam wszystkich nowych uzytkowników forum. Mam nadzieje że wspólnie spedzimy kolejny rok na forum, że będzie nas użytkowników przybywac a nie ubywac. Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 31 Grudnia 2006 Share Napisano 31 Grudnia 2006 O siemasz darioushz, witaj na naszym forum! Witam wyspiarza - mam nadzieję że będziesz pisał jak się ma wędkarstwo w UK i jak uniknąć bycia wziętym za "polaka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darioushz Napisano 31 Grudnia 2006 Share Napisano 31 Grudnia 2006 Opisze zawody wedkarskie w Polsce . Od zawodow w kole poprzez mistrzostwa okregu do zawodow zaliczanych do Grand Prix Polski. I opisze zawody w Anglii. Troche inaczej to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland Napisano 31 Grudnia 2006 Share Napisano 31 Grudnia 2006 Witam darioushz, Czekamy na relacje, jestem ciekaw gdzie sa lepiej organizowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 1 Stycznia 2007 Share Napisano 1 Stycznia 2007 Witam Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witia-62 Napisano 1 Stycznia 2007 Share Napisano 1 Stycznia 2007 darioushz, cysiu, witajcie! Podkarpacie rośnie w siłę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liniash Napisano 1 Stycznia 2007 Share Napisano 1 Stycznia 2007 Witam wszystkich w nowym roku 2007!! Życzę wam aby ten sezon był najlepszym z wszystkich poprzednich i abyśmy dbali o nasza faunę i florę aby spędzony czas nad woda był wypoczynkiem w czystym i pachnącym otoczeniu. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi