Czarek777 Napisano 16 Lipca 2014 Share Napisano 16 Lipca 2014 Witam Jestem zielonkawy, bo miałem 15 letnią przerwę w łowieniu Teraz zaczynam od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 16 Lipca 2014 Share Napisano 16 Lipca 2014 Witam wszystkich nowych użytkowników i zapraszam także do aktywności w pozostałych tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamien Napisano 18 Lipca 2014 Share Napisano 18 Lipca 2014 Witam. Wlasnie sie zarejestrowalem. mam 38 lat. Lubie spinning i metode angielska. Lowie glownie szczupaki i okonie. Chcialbym kiedys zlowic piewrwszego sandacza. Pozdrawiam kamien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaneno Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 Witam wszystkich. Wlasnie zarejestrowalem sie na tym forum. Jestem Marek, mam 20 lat, wedkuje odkad potrafie utrzymac wedke w rekach tzn bedzie jakies 15 lat Poczatkowo lowilem tylko na splawik, ale obecnie, dzieki internetowi gdzie mozna nauczyc sie podstaw kazdej metody wedkuje praktycznie na wszystkie sposoby. Jak narazie lowilem tylko na prywatnych zbiornikach, troszeczke na PZW jak jeszcze bylem wystarczajaco mlody, zeby lowic pod opieka kogos z karta. Ostatnimi laty wedkarstwo jakos mniej mnie interesowalo, z powodu powidzi itp. nigdzie w okolicy (na prywatnych stawach) nie bylo ryb i chyba to mnie zniechecilo, teraz znowu zaczalem na powaznie moczyc kij, dlatego w przyszlym roku prawdopodobnie wyrobie karte i oplace co trzeba. Jak zawsze rozpisalem sie az nadmiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psyduck Napisano 22 Lipca 2014 Share Napisano 22 Lipca 2014 Witam wszystkich, jestem Roman i łowie nad zalewem rybnickim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BoniFactor Napisano 23 Lipca 2014 Share Napisano 23 Lipca 2014 Widzę, że forum Haczyk.pl ogólnie funkcjonuje juz wiele lat. Witam wszystkich nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadziol Napisano 23 Lipca 2014 Share Napisano 23 Lipca 2014 Witam Mam na imię Piotr. Wędkuje z małymi przerwami od 1975roku. Preferuje metodę spławikową i sporadycznie grunt. Nie mam ulubionych łowisk, niemniej swoje hobby głównie uskuteczniam na akwenach w granicach 50 km od Poznania.Obecnie często łowię na Maciejaku koło Skoków. Na razie tyle , myślę ,że niebawem znów się odezwę. Połamania kijów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris01 Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Witam, na imię mam Krzysiek, wędkuję od zawsze głównie na sztuczne przynęty. Mam niedaleko do Wisły, więc to jest główny cel moich wypraw, choć okolicznymi jeziorami tez nie gardzę. Choć z powodu pracy mam mało czasu na ryby, to jednak w wolnej chwili wypadam nad wodę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uata Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Witam, mam na imię Paweł. Głównie wędkuję na Odrze w okolicach Szczecina. Jeziorkami również nie gardzę, ale to jednak już nie tak często. Ostatnio jestem zakochany w spiningu. Ale czasem lubie też posiedzieć z gruntówką. Połamania kija! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas84 Napisano 29 Lipca 2014 Share Napisano 29 Lipca 2014 Witam wszystkich mam na imię Tomek pochodzę z południa kraju . W końcu jest karta ale całkowity brak sprzętu więc wybrałem to forum jak zbiór wiedzy, porad i czytam, czytam. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rob36 Napisano 29 Lipca 2014 Share Napisano 29 Lipca 2014 Witam Wszystkich. Mam na imię Robert. Zalogowałem się na tym forum w 2008 roku, ale praktycznie się nie odzywałem, tylko czytałem opinie Mądrzejszych i próbowałem się troszkę rozgarnąć. Przez te 6 lat coś tam czasami udało się złapać więc jest jakiś progres. A dzisiaj ośmieliłem się tutaj odezwać ponieważ udało mi się rozpoznać nad wrocławskim brzegiem słynnego Pana Jaceena i zamienić z Nim kilka słów, i w związku z tą historyczną chwilą postaram się nieco uaktywnić na tym zacnym Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Lipca 2014 Share Napisano 29 Lipca 2014 Witam wszystkich "nowych" i zapraszam do aktywnego udziału w życiu społeczności haczyk.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baton Napisano 30 Lipca 2014 Share Napisano 30 Lipca 2014 Witam wszystkich, Sebastian, 26 lat z Łodzi. Podobno pierwszą rybę złowiłem jak miałem 3 lata Przez większość życia poławiałem na stawach sąsiadów itp. Obecnie raczej spinninguję na zbiornikach zaporowych, zalewach i stawach w okolicy, mam nadzieję, że uda się tutaj znaleźć kogoś na wspólne wypady na szczupaka, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinva Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 Witam. Mam na imię Marcin mam 25 lat, ogólnie nie lubię o sobie opisywać wiec to będzie na tyle . Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielan Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Cześć, mam na imię Łukasz, wędkuję od 7 lat. Wędkuję głównie metodą spławikową. Nie stronię też od spinningu jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lea83 Napisano 3 Sierpnia 2014 Share Napisano 3 Sierpnia 2014 Witam, mam na imię Marta, od niedawna próbuję (uczę się) łowić. Poszukuję osoby która od czasu do czasu wybrała się ze mną nad wodę połowić i przy okazji udzielić mi wskazówek. Będę wdzięczna za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adieepl Napisano 3 Sierpnia 2014 Share Napisano 3 Sierpnia 2014 Witam. Mam na imię Adrian, mieszkam i łowię w UK (aktualnie). Posiadam 25 lat na karku ;P. Pozdrawiam ;];];] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmtt Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek_kr Napisano 9 Sierpnia 2014 Share Napisano 9 Sierpnia 2014 Witam wszystkich, niedawno rozpocząłem swoją przygodę z wędkowaniem, jak na razie łowiłem tylko w Szwecji ale czas zacząć w Polsce. Egzamin zdany więc czas przygodę zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czubaka Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Hej! Nazywam się Czubaka, chodzę do szczecińskiego liceum i chciałbym spróbować swoich sił w łowieniu rybek . Jestem jednak całkiem zielony i nie wiem jak zacząć. Nie znam nawet gatunków ryb. Zarejestrowałem się tu, bo chciałbym poszukać pomocy w kwestii rozpoczęcia przygody z łowieniem Opłaca się łowić na wodach PZW? Chciałbym wyłowić kartę wędkarską, ale ciężko mi będzie nie znając nawet gatunków. Mógłby ktoś doświadczony podesłać mi jakiś atlas podstawowych i najczęściej spotykanych rybek śródlądowych, ktory by mi wystarczył? Pozdrawiam Czubaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekt1000 Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Witam, jestem Maciek z Warszawy, wędkuję głównie na Bugu w okolicach Wyszkowa a dokładniej Kamieńczyka. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTEK250 Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Witam wszystkich mam na imię Bartek i łowię już od ładnych paru lat głownie spinning i grunt pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek135 Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Witam, Jestem Jarek, jestem z Gdańsk, do tej pory łapałem na spławik i z gruntu. Ostatnio szkoliłem się w DS'ie. Obecnie chciałbym zacząć przygodę ze spinnem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morelowy Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Witam, jestem Kamil i obecnie mieszkam w Krakowie. Chcę zacząć swoją przygodę z wędkarstwem jeszcze w tym roku. Jakieś podstawy znam. Uczę się RAPR i zamierzam na dniach zdać egzamin na kartę, potem opłata składek i zakup pierwszej wędki. Na początek chcę pospinningować. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BarteKrk Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Witam, Mam na imię Bartek na karku 27 wiosen i mieszkam w Krakowie. Przygodę z rybkami zacząłem w tym roku także jestem nowicjuszem w tym sporcie póki co uczę się wiązać haczyki i przypony...w pogoni za rybką byłem nad wodą jakieś 4 razy, ale na razie na zero nie licząc paru płotek i lina w wersji mini do akwarium ,,łowie" na łowisku Brzegi. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi