SZB Napisano 6 Października 2007 Share Napisano 6 Października 2007 Witam, nazywam się Kuba. Wędkuję od roku, ale i tak niewiele wiem. Niedługo wybieram się na zawody i chciałem się troch dowiedzieć o zasadach obowiązujących na takich imprezach.Mam nadzieję, że znajdę tu kogoś, kto mi pomoże. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 Witam Wszystkich, Marcin ze Stargardu, wędkuję od 20 lat w wiekszości spławik i grunt - mam zamiar zacząć spiningować tylko brak kompana a ja zbytnio swoich regionów nie poznałem. W większości łąpię w Ińsku i Cegielinka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 we środe jade do Dzwiżyna na dwa tygodnie pozdrowionka dla haczykowców Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vaderek Napisano 8 Października 2007 Share Napisano 8 Października 2007 Damian z Jastrzębia Zdroju, 26 lat. Wędkuje od roku, ciągle jeszcze się ucząc tego rzemiosła. Niestety nie mam na tyle czasu, aby móc wędkować tyle ile bym chciał. Chętnie wybrałbym się na ryby z kimś bardziej doświadczonym z mojej okolicy. Narazie stosuje spławik i trochę eksperymentuje ze spinningiem. Czytałem sporo artykułów zanim zarejestrowałem się i bardzo mi się tu podoba. Wiele ciekawostek i różnych spojrzeń na konkretny problem. Poza tym większość zagadnień jest lepiej wytłumaczona niż w literaturze. Pozdrawiam wszystkich "moczykijów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1972 Napisano 9 Października 2007 Share Napisano 9 Października 2007 Witam wszystkich na imię mam Darek mam 35 lat mieszkam w Lublinie. Wędkuję blisko 20 lat i raczej w jeziorach z łodzi na spining ,żywca i na filety. Czasami chodzę za pstrągami ale to przeważnie tylko wtedy gdy nie można pływać łodzią lub jest zima i są okresy ochronne na drapieżniki bo właśnie one tylko mnie interesują Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 9 Października 2007 Share Napisano 9 Października 2007 Witam wszystkich jeszcze niewitanych przeze mnie haczykowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 9 Października 2007 Share Napisano 9 Października 2007 Witajcie wszyscy niewitani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati11 Napisano 12 Października 2007 Share Napisano 12 Października 2007 Nazywam się Mateusz,mam 15 lat jestem z Kolna(woj.podlaskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 12 Października 2007 Share Napisano 12 Października 2007 Witam! Mam 15 lat ( jeszcze 2 dni ) I jestem w trakcie wyrabiania własnej karty. Bardzo sie ciesze ze trafilem na haczyk . A jeszcze bardziej się cieszę, ze sa tutaj ludzie ktorzy znaja sie na rzeczy i potrafią pomóc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosiu Napisano 13 Października 2007 Share Napisano 13 Października 2007 Witam na imie mam Przemek lat 30 >Mieszkam we Wrocławiu ,wędkuje od dziecka ojciec oraz matka wędkowali i przeszło to na mnie za juniora jakies sukcesy miałem mistrz Fabrycznej 4 miejsce we Wrocławiu ostatnio bez większych efektów w zawodach równiez nie biore udziału . po za tym żona 2 letnia córeczka ,praca więc i na ryby nie ma za bardzo kiedy . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitomania Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 witajcie mam na imie Wojtek jestem z Bydgoszczy i wedkuję od 20 lat. Mam nadzieję ze bedę mógł pomóc i podzielić sie swoim doświadczeniem. Witam i Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 witam wszystkich nowych haczykowców i starych "wyjadaczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek The King Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 witam mam na imie darek mam 11 lat lowie 5 lat mieszkam w irlandii od 2 lat :smile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
averoy Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 Witam,mam na imie Jedryk , wedkarstwem "zarazil" mnie brat,poczatkowo splawik potem spinning,a.od kilku lat moja miloscia sa fiordy norweskie.Wiadomo ze norwegia to nie tylko fiordy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 Długo mnie nie było... Witam wszystkich nowych użytkowników, zapoznajcie się z regulaminem i zasadami. Pragnę też przywitać się ze starymi wyjadaczami Haczyka, Adminem, Moderatorami i grupą Administracyjną. Witam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 od kilku lat moja miloscia sa fiordy norweskie.Wiadomo ze Norwegia to nie tylko fiordy Też byłem w Norwegii, a Fiordy to mi z ręki jadły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 Pragnę też przywitać się ze starymi wyjadaczami Haczyka, Adminem, Moderatorami i grupą Administracyjną. Witam ponownie Witaj Witajcie również nowi haczykowcy Też byłem w Norwegii, a Fiordy to mi z ręki jadły! :mrgreen: A gdzie relacja, Hę? Znowu się czepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom40 Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 Tom Mieszkam w Pomarzanowicach ma 41 lat Wędkuję od 1978 Ulubione łowiska -wielkopolskie Łowie na wszystkie udostępione techniki łowieckie Mój rekort to karp 11kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 jmk81 napisał/a: Też byłem w Norwegii, a Fiordy to mi z ręki jadły! :mrgreen: A gdzie relacja, Hę? Znowu się czepiam Nie nie to tylko żart z tymi fiordami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 Nie nie to tylko żart z tymi fiordami. Dobrze, że się przyznałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek Napisano 24 Października 2007 Share Napisano 24 Października 2007 Witam Arek 30 lat i pomyslalem o powrocie do wędkarstwa - zaczne od czytania postow przerwa w lowieniu cos ok 12 lat trzeba sprzet skompletowac POMOZECIE ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 24 Października 2007 Share Napisano 24 Października 2007 Arek cześć Większość, która kiedyś wędkowała w młodości w przyszłości do tego wraca. Chociaż niektórzy nie mają przerw i łowią cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 jak to kiedys powiedziedzieli ludzie do gierka pomozemy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 Witam wszystkich! Jestem nowym urzytkownikiem, mam na inię Rafał i mam 16lat. Mam nadzieje ze bedzie nam sie dobrze razem współpracowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi