jmk81 Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 Witam wszystkich nowych Haczykowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 witam jestem nowym użytkownikiem internetu wędkuję od 30 lat .Mam spore doświadczenie chętnie się nim podzielę na forum Miro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 Witajcie wszyscy serdecznie Miro1956, pisz ile mozesz zwłaszcza o połowie drapieznika w okresie ktory teraz mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznieeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 Oooo, nowa przedstawicielka płci pięknej Opowiedz coś wiecej o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Magnum .............Ty to do książek i zeszytów , na dziewczyny jeszcze masz czas Aniu powiedz coś więcej o sobie .....................no ten tego ................pojemność płuc ...... ...........i co tam jeszcze uważasz z liczb ............... Witam wszystkich nowych !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aster Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 Panowie więcej kultury i szacunku ;D I witamy serdecznie tak nie liczną płeć piękną :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walton Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 witam szanownych kolegów mam 26 lat i hmm wędkuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 mam 26 lat i hmm wędkuję!!! Pie.....................z Witamy wszystkich nowozalogowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 Witam również wszystkich nowych haczykowców Pie.....................z :mrgreen: Nie potrafię tego rozczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 artech napisał/a:Pie.....................z Nie potrafię tego rozczytać madi, no i dobrze, bo nie przystoi damie tak się wyrażać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 damie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldo Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 Witam, mam na imię Maciek, mam 25 lat, oczywiście lubię wędkować, przeważnie Siemianówka, poza tym rower, narty, siłownia, czytam dużo literatury związanej z wedkarstwem a ostatnio bardziej z hodowlą ryb(może niedługo uda mi sie jakismału stawik wykopać), mam nadzieje, że będe mógł podzielić się swoimi doświadczeniami choć dużo tego ne ma, no i oczywiście licze na Waszą pomoc intersuje mnie Biebrza, Bug i jeziorka, jeszcze raz Witam Wszystkich serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 arnoldo, witaj w gronie haczykowców. Czuj sie jak u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldo Napisano 8 Listopada 2007 Share Napisano 8 Listopada 2007 siemka keri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 Witam wszystkich. Mam na imię Jarosław ,mam 36lat wędkuje 18 lat ,moja ulubiona metoda to grunt (drgająca szczyt.ostatnio karpiowanie)oraz połów drapieżnikow na żywą lub martwą rybke. Na spławik oraz na spinning łowie bardzo rzadko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldo Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 ds-fan, witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Witam wszystkich a w szczególności Ds-fana cztery posty w tym dwa nt. alkocholu ale wędkarstwo jest twoją pasją (oczywiście bez urazy)czuj się jak u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Lary, a co sie robi w cieple dni na rybkach, oczywiscie...dogadza sobie i oczywiscie z ta goraca kobieta PS ds-fan, witam imiennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekkomb Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Witam wszystkich .Mam na imię Marek ,wiek-40 ,ulubiona metoda - spławik, ulubione łowiska - rz. Bug i jego starorzecza, staż wędkarski -12 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Witam wędkarską brać, od dziś dołączyłem w szeregi wędkarzy aktywnych w internecie. Na imię mam Patryk, mieszkam w Kątach Wrocławskich. Łowię jak na razie tylko metodą spinningową, głównie okolicach Wrocławia i Paczkowa. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Witam wszystkich nie witanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek368 Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 witam wszystkich wędkarzy i niewedkaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 18 Listopada 2007 Share Napisano 18 Listopada 2007 Cześć wszystkim:) Mam na imię Andrzej. Uwielbiam spinning. Łowię od dziecka, lecz przeważnie na wyspie Wolin (mam tam dziadków). W okolicach mojego miasta jest sporo wody (wiecie, Szczecin leży nad morzem...jak to mówią) lecz brakuje mniej lub bardziej "zapalonych" kompanów na wyprawę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 Witam wszystkich serdecznie Supersobi, Nawet nie wiesz ilu pozytywnie zakręconych jest w Szczecinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi