cvx22 Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 Witam, mam na imię Artur, 33 latka na karku, a jestem z Gdańska. do łowienia wracam po kilku latach przerwy, tradycyjnie spławiczek na początek. pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrio510 Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Witam wszystkich, mam na imie Patryk i pochodze z Lipna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrasek1 Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Witam mam na imię Piotrek i dopiero zaczynam interesować się wędkarstwem najpierw czytam i przygotowywuje się do egzaminu na kartę wędkarską z tego co się dowiedziałem w okręgu płockim zdanie takiej karty nie jest łatwe Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fox Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Piotrek z Bełchatowa wędkuję od lat 4, metodami gruntową i spiningową. Jeśli chodzi o spining łowię tylko rok no i największy złowiony okaz to 47centymetrowy szczupak. No a jeśli chodzi o taktykę gruntową największa złapana rybka miała 67cm był to leszcz. Jak mam coś napisać o innych zainteresowaniach no to: terrarystyka, piłecka nożna...hmm...chyba wszystyko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amidos Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 WITAM!!! Mam na imię Jacek mam 41 lat pochodze z Paczkowa,Wędkarstwem interesuję się już ok 30 lat. Moje łowiska to jezioro otmuchowskie z lodzi, Nowo powstały zalew Paczkowski dawniej kozielno, oraz nysa kłodzka moje zaineresowania to j/w wędkarstwo, oraz piłka nożna halowa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 Witam wszystkich nowych użytkowników. Moje łowiska to jezioro otmuchowskie z lodzi, Czy to nie to samo jezioro na którym mamy mieć zlot? Poprosimy o informacje o nim w poniższym temacie: http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=4966&postdays=0&postorder=asc&start=555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 witajcie wszyscy niewitani zajrzyjcie proszę do regulaminów forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasienka32.33 Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 Witam WSZYSTKICH.mam na imię KASKA.Jestem z warszawy.Chciała bym zwrócić się o rade do FAchowcow. ja oczywiście jak większość kobiet z wędkowaniem niewiele mam wspólnego,ale ostatnio mój kochany pan mnie zarazil pasją.nie chcę być gorsza ,więc może pomożecie.jak narazie zabiera mnie na karasie.na co je najlepiej łapać.jaka zanęta.jakie robaki bo są też jakieś zapachowe,a może jakieś ciasto,kukurydza czy coś?jaka wędka żyłka haczyk.Do tej pory wychodzę na nieudacznika bo wszystko co udało mi się złapać to jakaś mała słonecznica 15cm.linki i jakieś 15 cm. karasie więc przy moim panu [hi hi]wychodzę słabiutko.POMÓŻCIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 \ale ostatnio mój kochany pan mnie zarazil pasją. to jest dobre kobieta musi znać swoje miejsce :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 Witam WSZYSTKICH.mam na imię KASKA.Jestem z warszawy.Chciała bym zwrócić się o rade do FAchowcow witaj kasienka32.33, z pytaniami zapraszam do właściwych tematów we właściwych działach polecam opcję szukaj - na początku najszybciej udziela odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 ... polecam opcję szukaj - na początku najszybciej udziela odpowiedzi A później A tak już na poważnie to później zostaje grzebanie i kopanie w forum i można wyłowić fajne tematy perełki dzięki którym poznasz teoretycznie co jest grane np. tu karaś tu też karaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyci-Gnom Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 Witam mam na imie Kamil pochodze z Konina.Mam 14 lat.Jestem poczatkujacym wędkarzem.Moja ulubiona metoda połowu to splawik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 Cześć Kamil, witam również wszystkich niewitanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wocher86 Napisano 31 Lipca 2008 Share Napisano 31 Lipca 2008 Cześć, mam na imie Tomek, jestem z Dąbrowy Górn. Wędkowałem od 1998 do 2004r później zaniedbałem sobie swoje hobby- czego do tej pory żałuje. Od tego roku ponownie zacząłem swoją przygode z wędkarstwem (mam nadzije że już dożywotnio ) Przez te parę lat sporo sie pozmieniało jak i sporo pozapominałem tak wiec biorąc powyższe po uwage mam nadzieje ze nie tylko ja bede prosił Was starszych stażem wędkarzy o pomoc tylko bede w stanie udzielić Wam jakichś cennych wskazówek. Pozdrawiam Wszyskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepino Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Witam wszystkich uczestników forum - nazywam sie Piotr mam 30 lat, wedkuje od 10 roku życia ale z przerwami - pozdrawiam was i życze sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLX Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Witam wszystkich....Mam na imię Rafał, jestem z Otwocka....troche sobie razem popiszemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 witajcie niewitani jeśli to nie wielki problem pouzupełniajcie proszędane w profilach, skoro i tak piszecie tutaj skąd jesteście proszę również o zapoznanie sięz regulminami forum haczyk.pl: >klik< >>klik<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 witam pozdrowionka piszcie i czytajcie Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek.b Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 Witam serdecznie mam na imie Marek mieszkam w Kędzierzynie-Koźlu kartę posiadam od 16go roku życia ale naprawdę łowie od 3 mam już 43 lata i dopiero choroba i koniec zawodowej wariacji (kierowca ADR )pozwoliły znaleźć czas na to co zawsze z chciałem robic. Mam nadzieję że wybaczycie błedy i pomożecie nowicjuszwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bait Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 Witam jestem urzędasem z Sieradz koło Łodzi. W to wszystko wciągnął mnie mój sąsiad. Zaczynam zabawę ze spinningiem, i bardzo mnie to wciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woźnica Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 Krzychu dla znajomych Woźnica. Mieszkam w Bydgoszczy! 30 skończona z czego 15 lat z kijem nad woda oczywiście z małymi przerwami:((((. Lubie wody nizinne. Można mnie spotkć nad j. Jezuickim, w Topólnie i Papowie Biskupim. Łowie metodą gruntową, czsami dla rekreacji zarzucam spławik:))). Szczególnych osiągnięć ni mam, wszystkie ryby jakie łowie wypuszczam. Wędkarstwo to dla mnie sport, wypoczynek, recepta na życie!!! Pozdrawiam wszyskich na forum i witam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beatanyt Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 czesc. Nazywam sie beata ,mieszkam w szwecji duzo czasu poswiecam drapieznikom moj rekordowy szczupak 6,5kg.jest tu ich wielei nie ma zadnej trudnosci z ich znalezienim.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 Witajcie niewitani Czerpcie wiedzę, oraz dzielcie się z innymi swoimi sukcesami i porażkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biwo Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Bolek jestem,nie mylić z Lolkiem. Mam nadzieje ze coś się tutaj nauczę,bo w sumie dopiero zaczynam wędkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam. Mam na imię Marcin. Wędkuję od początku czerwca 2008r. Wedkarstwo zawsze było moją najwiekszą pasją, którą zaraził mnie dziadek, ale jakoś nigdy nie miałem czasu aby zając się sprawami związanymi z wyrobieniem karty, ale w końcu w tym roku ją mam i nareszcie mogę zanurzyć moje wędki w wodzie. Uwielbam spędzać czas nad wodą w ciszy przy grilku i browarku, zdala od tłumów ludzi i smrodu miasta. Niewykluczone, że czasem będę potrzebował pomocy, więc będą o nią prosił i liczę na waszą pomoc. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi