shogun_zag Napisano 23 Czerwca 2006 Share Napisano 23 Czerwca 2006 Witam wszystkich, którzy tu trafili i dołączyli sie, albo dopiero to uczynią ... bo jeszcze sie zastanawiają ... czy podglądać, czy uczestniczyć Bardzo przepraszam za to brzydkie słowo w temacie "nowych", ale ma ono na celu w pewnym sensie przyciągniecie uwagi do tego postu. Mam świadomość, że jesli sie wchodzi w grupę osób juz troszke znajacych się, nie znajac ich .. człowiek czuje sie jakoś tako nie swojo. Pomyślałem więc, że jesli człek sie przedstawi i zostanie powitany w "klubie", zaraz mu raźniej, nie ma tremy a jesli już, to na pewno jest mniejsza idt, itp. Najwazniejsze, to pierwsze koty za płoty Nie obawiajcie się, walcie śmiało a na pewno zostaniecie przyjaźnie przyjęci. Chcę, by panowała tu atmosfera serdeczności, taka ... rodzinna, taka ... wedkarska Bez zawiści, cwaniactwa i kłamstwa, które bedzie bezwzglednie tępione. Nie pozwolę (jak i reszta gromadki) by ktokolwiek kogoś tutaj obraził. Jak to mówią ... mogą wszy po stole skakać, ale porzadek musi być!!! Wędkarstwo to przede wszystkim obcowanie z naturą podczas naszych wypraw "w zapomnienie" tzn. wyluzowanie się psychiczne. Odpoczecie od codzienności. I TUTAJ też tak ma być, czego wszystkim życzę Na odwagę ja zacznę ... wymyśliłem se, to se zacznę Mam na imie Piotrek, mieszkam w Sosnowcu, wędkuję od ok. 33 lat, od 16 lat wyłącznie metodą spiningową i wyłącznie na zbiornikach zaporowych z pływadełek, ulubiona zdobycz i ryba porządania to sandacz Inne pasje ... strzelectwo, majsterkowanie, informatyka, rowerek. Chyba wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek-legnica Napisano 23 Czerwca 2006 Share Napisano 23 Czerwca 2006 Arek z miasta Legnica,wedkuje od lat 4 ale z sukcesami Ulubiona dyscyplina to wypady spinningowe nad Odrę.Lubie czynnie tez zwiedzać nasze piekne Karkonosze,zapraszam wszystkich na gorskie szlaki w okolicach Szklarskiej Poręby i Karpacza. W zdrowym ciele zdrowy duch...Tego sie trzymam. POZDRAWIM WSZYTKICH NOWYCH I ADMINISTRACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 24 Czerwca 2006 Share Napisano 24 Czerwca 2006 Wyrok 30 lat wedkarstwa .Pespektywa -dożywocie. Okazów brak chyba, że ilościowe ze względu na delikatny sprzet (leszcz73 cm). Zainteresowania -spławik wyczynowo (amatorsko), spining ,DS. Łowiska: Przeczyce,Pogoria, Najbardziej ulubione Wisła Kraków , Zator, Goczałkowice, Kanał Dwory.Więcej grzechów nie pamietam.Bardzo lubie zwiedzać nasz kraj bo uważam, ze jest najpiekniejszy i mamy tu wszystko .Tak urozmajconego kraju jak nasz nie ma na świecie gg 5221415 _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturDr Napisano 24 Czerwca 2006 Share Napisano 24 Czerwca 2006 Jestem Artur z Rybnika. Łowiłem kilka razy z babcią. Okazów brak. Ulubiona ryba Szczupak. Ulubiona metoda spinning. Za kilka dni opłacę składki i dostane legitymacje i na ryby. Mam 15 lat. Lubię łowić na pszczynce, nad zalewem Rybnickim i nad stawem na Paruszowcu(dzielnica Rybnika). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 24 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2006 Witajcie, witajcie Zapewniam Was, że dużo się tu dowiecie, nawet "stare wygi" bo człowiek uczy się całe życie. Jeśli czegoś nie wiesz ... pytaj śmiało, na pewno ktoś z tej gromadki będzie wiedział i podpowie Proszę natomiast, by zanim zadacie pytanie ... zapoznajcie się z istniejącymi tematami, bo w nich może być odpowiedź. Jest na samej górze taka funkcja "szukaj" ... P.s. Wy pewnie na rybach a ja w pracy kibluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 24 Czerwca 2006 Share Napisano 24 Czerwca 2006 Witam Na imie mam Przemek Mieszkam w Toruniu i mam 27 lat Ryby lapie od 14 lat Na forum jestem od pol roku Ulubione metody to lekka przystawka ze splawikiem i spinning Ulubione lowiska to Wisla Wisla i Wisla a w dalszej kolejnosci Drweca (lubie lapac na rzekach) Rekordy moje sa raczej mizerne i ogladajac foty forumowiczow (np Maniek) nabywam kompleksow a poza tym nie sa to jakies super hiper duze rybki Zainteresowania inne to rybki rybki i rybki a w dalszej kolejnosci informatyka, grzybobrania Jako ze mieszkam w pieknym miesie to zapraszam do niego (jak ktos z forumowiczow bedzie chetnie na pianke mozna sie ustawic ) PS byl juz temat przybyszu przedstaw sie ale jakos w nim nikt nie chcial pisac a w tym jakos ludziska chetniej pisza tylko poki co nikt nowy Nowi nie bac sie forum jest przyjazne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczcyc Napisano 24 Czerwca 2006 Share Napisano 24 Czerwca 2006 ROBERT MIESZKAM W NIESZCZYCACH MAM 31 LAT WĘDKUJE OD 1990.R ULUBIONE ŁOWISKA- -CZERNICA \K.WROCŁAWIA -ZAKSZÓW-KOTOWICE STARORZECZE I INNE OCZKA -OŁAWKA -ŚLĘZA ODRA W OKOLICACH CHOBIENI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 24 Czerwca 2006 Share Napisano 24 Czerwca 2006 Witam - chyba jako jedna z nielicznych tutaj bab Na imię mam Ania 25 lat na karku Wędkuję od dziecka - babcia mnie zaraziła W zasadzie to mój ukochany to od zawsze jest spławik, ale na gruncik też coś czasami postawię Najbardziej lubię wędkować na poj. Łęczyńsko - Włodawskim i w okolicach Lublina choć sama jestem z Warszawy. Opórcz wędkowania mam hopla na punkcie konkursów i wygrywania w nich Dziecię i mąż się też po drodze przyplątali wiec na te wyprawy jeździmy wspólnie Hmm... za duzo kobiet to tu nie widziałam... I wiecej grzechów nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 24 Czerwca 2006 Share Napisano 24 Czerwca 2006 Witaj trini - jestem Tomaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 24 Czerwca 2006 Share Napisano 24 Czerwca 2006 No to mamy fajną kobitkę z mikrofonem w dłoni. Ciekawe co przeważy wędka czy wokal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 24 Czerwca 2006 Share Napisano 24 Czerwca 2006 pewno że wędka Wokal kiedyś - a to zdjęcie to z radia, kiedyś bawiłam się w prowadzenie audycji... Miło mi Was poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 24 Czerwca 2006 Share Napisano 24 Czerwca 2006 Nam też miło, a szczególnie ,że mało pytasz a raczej dzielisz się wiadomościami. Jak bedziesz jechać na zawody to powiem Ci( w innym temacie) jak przygotować ochotkę ,chyba że......już wszystko wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 24 Czerwca 2006 Share Napisano 24 Czerwca 2006 w zasadzie do ochotki (ale to w innym temacie ) to tylko rozpraszacza używam... Nie jeżdżę na zawody, to też w ramach przedstawienia się - wędkuję sobie rodzinnie i to mi sprawia największą satysfakcję A wiadomościami lubię się dzielić, a jak czegoś nie wiem to sobie szukam No taki zawód - lepiej samej poszukać a odkrytą wiedzą się dzielić, niż isć po linii najmniejszego oporu i upierdliwie (sic!) pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 25 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2006 Ooooooo!!!! Pierwsza kobieta!!! Miło przywitać PIERWSZĄ odważną i zdecydowana przedstawicielkę płci pieknej ... WITAJ trini wśród "płeci" przepięknej Kiedys tu widziłem kobietę, ale gdzies znikła A tak nawiasem ... ile jest wśród nas kobiet? Może wzbierze w nich odwaga i się ujawnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 25 Czerwca 2006 Share Napisano 25 Czerwca 2006 No tak coś czułam, że więcej tu nie ma, ale wolałam cichutko poczekać na jasną wskazówkę, że jestem sama samiusieńka... Muszę się po kątach kryć, bo szanowny małżon wilkiem patrzy na miejsce, gdzie jego luba wśród samych chłopów się znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 25 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2006 Małżon .... Pozdrów małżona i niech będzie spokojny o Ciebie> Tu nie czat, czy jakieś takie wynalazki dla zboczków A czy przez czas bycia razem nie udało Ci się go zarazić rybkowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 25 Czerwca 2006 Share Napisano 25 Czerwca 2006 Kiedy poznaliśmy się to on też już od dawna wędkował, i teraz wędkujemy już razem - moje pięcioletnie dziecię też ma fioła na punkcie rybek (uklejki raczej ) On tylko tak gada, a tak naprawdę to wie - i ja też wiem, że na takich forach są z reguły porzadni ludzie -tylko tak się przekomarza Także to taki mały żart był, aczkolwiek jest zazdrosny, że siedzę czytam,kombinuję, a potem mam lepsze efekty niz on... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 25 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 25 Czerwca 2006 Share Napisano 25 Czerwca 2006 na takich forach są z reguły porzadni ludzieMasz rację i uspokój małżonka. Niech sie zaloguje i będzie spokojny. Tu są wedkarze a nie jacyś ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 25 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2006 NIe małżonka, tylko MAŁŻONA !!! ALe mi sie spodobało ... jak i Mańkowi "złomiarze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 26 Czerwca 2006 Share Napisano 26 Czerwca 2006 Pewno, że MAŁŻONA Małżonka to ja jestem on jest małżon i już I chyba przestał się przejmować bo już nie zwraca uwagi - także wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 26 Czerwca 2006 Share Napisano 26 Czerwca 2006 OK Tak więć małżonko pozdrów małżona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 27 Czerwca 2006 Share Napisano 27 Czerwca 2006 Małżon poczuł się pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justyna:) Napisano 27 Czerwca 2006 Share Napisano 27 Czerwca 2006 Witam Kazano mi się przedstawić więc to robię jak widać nazywam się Justyna, jestem z okolic Częstochowy i Opola... Dokładnie z Olesna Rybki łowie od 9 lat a wyczynem zajęłam się 3 lata temu... Reprezentuję klub wędkarski OWKS Olesno ,,Płoć''... Jeżeli chodzi o osiągniecia to dotychczasowe moje największe to zdobycie w zeszłym roku II miejsca na Mistrzostwach Okręgu w kat. KOBIET... Rybka z którą widnieje na zdjęciu to mój rekordowy leszcz... Złowiłam go na Mistrzostwach Klubowych Okręgu OPolskiego w zeszłym roku, ważył 2,06kg Dostał cmooka i wrócił do wody Cóż więcej mogę wam powiedzieć ?? Nie wiem... jak będziecie mieli do mnie jakieś pytania to piszcie, a ja postaram się udzielić odpowiedzi:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 27 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2006 Nie kazano, tylko proszono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi