patryk/szczecin Napisano 20 Października 2011 Share Napisano 20 Października 2011 Ja tez sie pisze ... i potwierdzam Jacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 20 Października 2011 Share Napisano 20 Października 2011 Nonibt tak , ale zeby wykupić pozwolenie trzeba wcześniej wpłacić pieniądze na konto spółdzielni regalica a zważąjac na to że dzisija jest już czwartrek to możemy nie zdążyć . A tak pozatym to organizator zlotu powinien pomyśleć o miejscu spotkania , takim aby był dogodny dla większości ....czyli odcinek rzeki gospodarowany przez PZW Szczecin , takie jest moje zdanie i go nie zmienię , uważąm że artech powinien zmienić miejsce zlotu Astronauta, zezwolenie można kupić w niektórych sklepach wędkarskich w Szczecinie. Można iść na pocztę i zrobić przekaz(nawet w sobotę), można iść do banku i zrobić przekaz. Koło Bielinka jest możliwość połowienia na "dzikiej" Odrze, nieuregulowanej tak jak od Gryfina w dół. Sam jeszcze nie łowiłem z główek - a na żywo widziałem je dopiero w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 20 Października 2011 Share Napisano 20 Października 2011 ja tez ide jutro dopiero kupic zezwolenie bo tak to brak czasu. Kasko43 jedziesz ze mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 20 Października 2011 Share Napisano 20 Października 2011 Tak. A jak nie jedziemy przez Pyrzyce to można wziąć kogoś ze Szczecina, to i taniej wyjdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 20 Października 2011 Share Napisano 20 Października 2011 no pojedziemy przez ZS i tam chyba bedziemy zabierac ASTRONAUTe nie wiem jaką decyzje podejmie bo widze ze cos mu nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Października 2011 Autor Share Napisano 20 Października 2011 A tak pozatym to organizator zlotu powinien pomyśleć o miejscu spotkania , takim aby był dogodny dla większości ....czyli odcinek rzeki gospodarowany przez PZW Szczecin Po pierwsze to nie zlot, po drugie to tylko dla Ciebie miejsce spotkania jest niedogodne, a po trzecie ASTRONAUTA123, z księżyca się urwałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 20 Października 2011 Share Napisano 20 Października 2011 artech może sie jakos umówimy zebym pojechał za tobą i bez problemów dojechał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 20 Października 2011 Share Napisano 20 Października 2011 Ja tez sie pisze ... i potwierdzam Jacka Potwierdzam potwierdzenie. Zabieram Patryka i ewentualnie Ziutę, jeżeli będzie jechał. Myślę że będziemy na miejscu między 7 a 8, jak się robi jasno, bo za długo nie będziemy pewnie siedzieć, 12-13 ja będę musiał się zwijać. Sobi jedzie? A co wymagań wobec "organizatora zlotu" - artech, nie zapomnij o kanapkach dla wszystkich, pieczonym prosiaku, orkiestrze dętej, no i trzeba rozwiesić baloniki na krzakach hahaha edit: Aha, jak ktoś wyłowi Team Dragona 3-14 z doczepioną Team Daiwą, to moje i ma mi oddać! Topiłem się kilka główek w dół rzeki od zaznaczonego miejsca spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk/szczecin Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 akurat...wezme , schowam i sprzedam ..nikomu nie dam Jacek pewnie juz zestaw wegorze zjadły Artech ...ja jeszcze poprosze o boczek zapiekany w serze i sliwkach i piwo bezalkoholowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 jakby sie ktos jeszcze zdecydował na wyjazd a nie ma czym jechac to mam miejsce bo jeden sie wyłamał. bede jechał przez szczecin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianeq94 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Jak tam wrażenia po spotkaniu? Złowiliście coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 A jakoś tam się udało połowić ale rewelacji nie było. U mnie szczupły 51 cm. Najważniejsze że pogoda dopisała, humory i dobre towarzystwo. Resztę jak było niech dopiszą obecni tam A uczestnikom jak również organizatorowi wielkie dzięki Dobrze że organizator wywiązał się i było ognicho, grill i super jedzenie i cała moc atrakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 byłem ale tylko chwilke koledzy namówili mnie zeby jechać zobaczyć jeszcze gdzie indziej... skończyło sie tak że na ciepłym kanale sandaczyk + - 40cm w bielinku ok 20 cm i regalica ok 30 cm i troche okonków wycieczke mielismy ładną zrobilismy gdzies 250km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Dziękuję kolegom za miłe, wesołe towarzystwo i oczywiście organizatorowi zlotu za kawał dobrze wykonanej roboty Do tego pogoda dopisała, więc było świetnie. Z rybami gorzej - 4 sandaczyki takie pod 40 cm i podcięty za bok mały sum - myślałem że mam na haku wielkiego sandała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk/szczecin Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Ja tez serdecznie dziekuje za za za zaangażowanie i obiecuje poprawę następnym razem...u mnie sandałek i leszcz w pełnym zapieciu z gumą 8cm w dziobie . Oczywiscie pisze sie na nastepne spotkanie .!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 26 Października 2011 Autor Share Napisano 26 Października 2011 No miło się było spotkać i również piszę się na następne spotkanie nad wodą lub w pubie Jako jedyny niedzielne spotkanie zakończyłem bez jakiejkolwiek rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Spotkanie git.. fajnie że sie jednak udało skrzyknąć.. oby następnym razem ryby-smoki bardziej dopisały ..a już wkrotce zapowiada sie przecież nastepny wypadzik więc nie chowajcie kijów do szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 tylko moze teraz gdzies bliżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Jestem otwarty na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianeq94 Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Jeżeli gdzieś bliżej to i ja bym się pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 jestem chyba największym pechowcem -planuje się wybrac na 3 zloty od dwóch lat- i zawsze nie ma mnie w kraju/miescie. Planujecie coś jeszcze na zakończenie sezonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Panowie ale relacja z ostatniego waszego spotkania to już chyba bardziej okrojona nie będzie - do tego tylko jedno zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 szkoda ze wiekszosc preferuje spining ( bo tak to chyba Bielinek jest najlepszą metą), a można by było usiąść np nad ciepłym kanałem z feederem i wypic jakiś browarek wspolnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 tomik, reszta jakoś nie kwapiła się do machania aparatem a poza tym nie było sukcesów. Żeby człowiek wiedział to by nagrywał filmy jak spinają się wielkie sztuki rafaZST, niby można np ze mną ale dlaczego ciepły kanał? Nie lepiej jakieś morskie albo PZW? Z resztą jak będzie dobra miejscówka to można wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 mogło by byc i morskie, ciepły może dla tego ze nigdy tam nie łowiłem ( jak wracałem ze spotkania to tam zajechałem). PZW już sie dla mnie skonczyło w tym roku a pozwolenia jedno dniowe troszke drogie w porównaniu do innych w sobote chcem pojechc na ten ciepły kanał posedziec do niedzieli i zobaczyc co bedzie, tylko pogoda zeby dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi