maniek Napisano 8 Lipca 2007 Share Napisano 8 Lipca 2007 Na co brałyJak to na co ,kurki biorą na kogutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 9 Lipca 2007 Share Napisano 9 Lipca 2007 To pochwal sie chociaz gdzie tak mozna poszalec pod Wawką Koło Wyszkowa Na co brały ? na kulkę o smaku schabowego z serem Jak to na co ,kurki biorą na kogutki. tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 10 Lipca 2007 Share Napisano 10 Lipca 2007 Wchodzi kogut do łazienki tam wszystkie kurki zakręcone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 10 Lipca 2007 Share Napisano 10 Lipca 2007 A ja dzisiaj przerwa w łowieniu, za to była wyprawa na grzybki a o to efekty: A jutro najpierw na rybki a potem na grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 10 Lipca 2007 Share Napisano 10 Lipca 2007 za to była wyprawa na grzybki a o to efektyCieszą oczy ,aż mi smaka narobiłeś tą fotką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 10 Lipca 2007 Share Napisano 10 Lipca 2007 aż mi smaka narobiłeś tą fotką To odkładaj wędki i bierz kosz wiklinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 10 Lipca 2007 Share Napisano 10 Lipca 2007 Teść żony sąsiada dziś przywiózł spory karton grzybów. Prawdziweczki i kurki. Mówił że był 2h w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 10 Lipca 2007 Share Napisano 10 Lipca 2007 Marniutko 3 godzinki w miejscóweczkach najlepszych iiiiiiii Trafilem 1 borowika robaczywego... i kurki w ilosci ok 1/4 kg ;p Jutro sosik mniammmmmmmm, ale nie ide na grzyby dopóki nie bede miał cynka, że jest wysyp Zawsze mozna sobie posiedziec nad wodą niż połazić po lesie i prawie nic nie znaleść Mama mnie koniecznie chciała wyciągnąć na grzyby popołudniu ale nie uległem i pojechałem nad rzeczke i złapałem pierwszego klenia w życiu (25 cm zawsze coś ale odjazd mi zrobil w haszcze i myslałem, że to konkretne rybsko... i sie meczylem chwile zeby go wyjąc... Reasumując lepszy kleń 25 cm niż nic ) Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 5 borowików 1 kozak z 15 podgrzybków dużo maślaków dużo kurek (na sos i jajeczniczke starczylo ) W sobote byłem połaziłem i w sumie małe wiadereczko było prawie pełne... No ale to dopiero połowa lipca Pozdrawiam Krzysztof = ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Moja mama wczoraj po pracy wybrała się do lasu, przytachała do 40 podgrzybków i to ponoć całkiem dużych - niestety nie widziałam Ja natomiast co do grzybów to jestem jedynie pewna w 100% purchawki i pieczarki. Widocznie nie każdemu jest dane znać się na grzybach, ja wolę na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 W sobotę 2 10 litrowe wiadra grzybów. Prawdziwków yło by trzecie wiadro ale każdy tak robaczywy... normalnie sito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lin Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 a ja ostatnio wracalem O KIJU z ryb i po drodze w krzakorach ujrzalem 11 pieknych rozwinietych czubajek kanii (sowy) takie akurat na"patelnie" zamiast ryby przywiozlem grzyby hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzecch Napisano 7 Września 2007 Share Napisano 7 Września 2007 Sezon grzybowy się już rozpoczął a w temacie głucha cisza....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 7 Września 2007 Share Napisano 7 Września 2007 grzecch a ja słyszałem, że właśnie się już skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 7 Września 2007 Share Napisano 7 Września 2007 u mnie w rodzimych stronach (okolice Gorzowa ) grzybów jak narazie nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzecch Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 grzecch a ja słyszałem, że właśnie się już skończył ja tam zawsze jeżdżę na grzybki właśnie we wrześniu, bo często pada deszcz i niekiedy słonko świeci i grzyby rosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slider 7 Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 U nas padało prawie tydzień. Podobno zaczął się "wysyp" grzybów. Ściółka jest dostatecznie wilgotna (nawet za bardzo). Teraz ciepła nocka i... Może jutro się wybiorę na "rekonesans"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 Moi rodzice w sobote byli na grzybach (Ja nie pojechałem z nimi, ponieważ byłem na pielgrzymce ) i znaleźli ok.80 podgrzybków i 2 prawdziwki. Ja jade we wtorek rano na feedera, a popołudniu na grzyby do pobliskiego Glinna lub Rossoszycy. Pozdrawiam grzybiarzy ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 Dziś gdy ja byłem w szkole tata nazbierał 10l wiaderko grzybów. Najwięcej podgrzybków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slider 7 Napisano 11 Września 2007 Share Napisano 11 Września 2007 Czy ktoś, kto mieszka w okolicach Żarek, Myszkowa, Poręby mógłby "skrobnąć" info, czy w jego okolicy pojawiły się grzyby? Będę baaardzo wdzięczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 A ja dzisiaj popołudniu z rodzicami jade na grzyby Tylko szkoda, że aparat zostawiłem u kuzyna.Tak to bym może jakieś fotki pocykał. Relacje zdam po powrocie jak jest z grzybami w łódzkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 2.5 h na grzybach ok 200 podgrzybkow ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 A ja pojechałem na 20 minut i znalazlem ... NIC No szok 4 dni padało i nie ma ani jednego grzybka ;D Trudno zamiast na grzybki jak planowałem to pojade JUTRO na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 U nas ponoć wysyp Moja mama jutro ma wolne, pierwsze co robi to kawa i leci pod brzózki na grzyby, tzn. podgrzybki; ja się nie znam Napiszę jutro czy wróci o samym wiadrze czy też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 14 Września 2007 Share Napisano 14 Września 2007 madi pod brzózkami czerwone kozaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi