kasiuss Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Witam kolegów i koleżanki:) Mam pytanie odnośnie zbiornika przeciwpożarowego na ul. Granicznej we Wrocławiu. Jest on położony - chyba na terenie Jednostki Wojskowej. Jest on między firma ProLogus, ową jednostka a jakimiś zabudowaniami. Tylko nie wiem jak tam dotrzeć i czyje to jest. Wiecie coś może na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Mam pytanie odnośnie zbiornika przeciwpożarowego na ul. Granicznej we Wrocławiu.Nie wiem czy to zbiornik przeciwpożarowy ,ale byż może tak ,z tego co wiem a info z przed paru lat to zrobili tam komercję .Ale gdzieś już o tej wodzie pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiuss Napisano 18 Marca 2012 Autor Share Napisano 18 Marca 2012 Kolego Maniek a jak sie tam dostać?na ten zbiornik. Wejście przez firmę ProLogus czy przez prywatne posesje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandman Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Jesli chodzi o ta wode kolo Pro Logisa to napewno jest to komercja, sa dwa stawy jeden mniejszy drugi dosc sporawy. Ale nie wiem czy o te chodzi..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 kasiuss, Jest brama wjazdowa od granicznej ,na przeciw drukarni .Jeśli myślimy o tej samej wodzie na terenie byłym wojskowym koło świniarni ,jadąc na lotnisko po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiuss Napisano 19 Marca 2012 Autor Share Napisano 19 Marca 2012 Sandman tak chodzi o te wody. Łowiłeś już tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiuss Napisano 19 Marca 2012 Autor Share Napisano 19 Marca 2012 maniek ta woda jest naprzeciw ronda to mowimy o tym samym:) od niedawna mieszkam we Wrocławiu i szukam jakis łowisk i dlatego tak pytam. Troche przez google i Waszą pomoc:) ale strasznie mnie dziwi fakt że wiekszość stawów jest zasypywana pod potrzebę deweloperów. A człowiek z wędką musi jechać nascie kilometrów żeby zarzucić wędkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 19 Marca 2012 Share Napisano 19 Marca 2012 ten staw to komercja a przepustki są tylko całoroczne a przynajmniej rok temu tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandman Napisano 19 Marca 2012 Share Napisano 19 Marca 2012 Z tego co kojarzę to w tym roku jest tak samo. Właściciel ma chyba na imię Rysiu Dowiem się więcej to napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 maniek ta woda jest naprzeciw ronda to mowimy o tym samym:) od niedawna mieszkam we Wrocławiu i szukam jakis łowisk i dlatego tak pytam.Woda jak woda ,raczej nie wielka "kałuża" ale głębokość spora ,kiedy miało te wodę PZW [chyba koło lotnik] woda miała sporo szczupaka ,bywał też spory karp jak na owe czasy było trochę płoci i lina .Brakowało leszcza ,ponoć od czasu jak ktoś wpuścił suma.Dziś nie mam pojęcia co i jak z wodą ,łowiłem z 8 lat temu. Wody we Wrocku jest dużo zarówno tej stałej jak i płynącej ,wszystko zależy czego się szuka.Ryb jest mimo pozoru bardzo dużo i to ładnej ,nie stety zabroniono mi pokazywać tego roczne trocie z wrocławia ,ale wierzcie na słowo są piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr25 Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 Maniek co do troci z wrocławia to masz na mysli trocie idące na tarło czy złowione? Pytam bo badam hobbystycznie temat troci wchodzących z Odry do mniejszych rzeczek w okolicach Wrocka celem odbycia tarła i każda informacja jest dla mnie cenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 Piotr25, złowione w styczniu to po tarle wszelkiej info gdzie kiedy na co nie udzielam.sory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr25 Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 maniek, Podał bys mi na priwa tylko info jakie durze, ile sztuk łacznie i czy wypuszczone czy zabrane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi