Łukasz789 Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 spotkałem nad woda pewnego gościa łapał świnki i miał ich 6 .Sprawdzam różne źródła i tak w jednych jest wymieniony limit dzienny 5szt. łącznie z certą ( tika jest na wiki + w regulaminie wrzuconym na to forum) . A w innych nigdzie nie jest wymieniony tylko 5kg jak to jest wreszcie? Zgadza się tylko okres ochronny od 1 stycznia do 15maja oraz wymiar ochronny.Swoją droga nie znalazłem regulaminu na 2012 rok tylko na 2011.I jest to ten : http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/1/cms/szablony/73/pliki/rapr.pdf Jak należy tą sprawę interpretować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 Jak należy tą sprawę interpretować Ale masz jasno i wyraźnie napisane w regulaminie RAPR,- świnka, certa / łącznie / 5 szt. Regulamin jest ważny z 2011r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Ale masz jasno i wyraźnie napisane w regulaminie RAPR,- świnka, certa / łącznie / 5 szt. Regulamin jest ważny z 2011r. Nie siej zamętu maniek. Nie ma limitu ilościowego już. Poniższy regulamin pochodzi z oficjalnej strony www.pzw.org.pl http://www.pzw.org.pl/home/wiadomosci/39226/60/nowy_regulamin_amatorskiego_polowu_ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 6 Czerwca 2012 Share Napisano 6 Czerwca 2012 Triple, masz racje ,mój błąd nie sprawdziłem wydania roku RAPR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz789 Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2012 Czyli nie ma sensu kłócić się z gościem jeśli ma 6szt. tej ryby? Bo limit jest 5kg tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi