laskika28 Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Cześć, potrzebuję dobry zestaw do gotowania na zasiadkach. Kupiłem właśnie na allegro i jestem nie zadowolony cieniutki ścianki i dno, przede wszystkim małe rozmiary. Nieco oszukane pojemności, liczone do samego brzegu ścianki.. Zwracam się do was może macie jakieś sprawdzone, ważne żeby się składało i pozwalało przygotować posiłek dla 4 osób. Nie znalazłem podobnego pytania, jeśli już istnieje to sorki. Dział myślę że odpowiedni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Kupiłem właśnie na allegro i jestem nie zadowolony cieniutki ścianki i dnoA pochwal się co kupiłeś ,wiesz taka przestroga dla innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Po pierwsze nie kupujcie zestawów aluminiowych, bo szkoda tylko pieniędzy. Poza tym alu jest szkodliwe dla zdrowia. Lepiej dopłacić i kupić zestaw ze stali nierdzewnej. Będzie na wieki i jest dużo trwalszy niż z alu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskika28 Napisano 19 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2012 Zestaw zamówiłem ten http://allegro.pl/outwell-zestaw-naczyn-turystycznych-alu-wyprzedaz-i2417142497.html (nie wiem czy można wklejać tak linki " Qutwell zestaw naczyń turystycznych ". Wszystko mikroskopijne, postaram się to zwrócić ale oczywiście brak kontaktu ze sprzedającym. Nowy zestaw myślę że już wybrałem Zestaw naczyń turystycznych 5 osobowy menażka ab http://allegro.pl/zestaw-naczyn-turystycznych-5-osobowy-menazka-ab-i2399245315.html Dużo pochlebnych opinie, myślę że będzie ok. Kolego " Triple " ciężko znaleźć jakiś zestaw nie z alu dla 4/5 osób Pokaż propozycję chętnie zobaczę. Pozdrawiam Linki można wstawiać - śmiało, tylko bardzo proszę je opisywać Unises Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi