arielos24 Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Panowie mam pytanie czy ktoś łowił na te woblery.A jeśli tak to jakie są wasze opinie? IZUMI shad live bait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawik Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Ja nigdy nie łapałem, ale świetnie pracują w wodzie, i skusze się chyba na kilka sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arielos24 Napisano 20 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2012 a to masz jakiś sklep który to ma u nas w polsce bo ja szukałem i nic nie znalazłem u nas jedynie francja i japonia?? No i ceny kosmos troche ale czego się nie kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper993 Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 IZUMI Shad Alive 80 http://allegro.pl/izumi-shad-alive-80-cudo-unikat-okazja-i2411919047.html Proszę opisuj linki! Unises Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawik Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 No ceny są kosmiczne, a nawet bardzo, bo za te 50zł to można wiele innych przydatnych rzeczy kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arielos24 Napisano 21 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2012 Oj chyba osoba ktora wystawila na aukcje ta przynete troche sie przeliczyla.Ceny u producenta w japoni zaczynaja sie od 14$ a doliczyć trzeba do tego przesylke.A jak wezmie to sklep to jeszcze 23% podatku i marże sklepu wychodzi w sumie jakies 80-90 zl za najmniejsza czyli 50 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arielos24 Napisano 2 Lutego 2013 Autor Share Napisano 2 Lutego 2013 He he po pół roku kombinowania udało mi się ściągnąć w końcu troszkę przynęt IZUMI i mogę powiedzieć tylko tyle że to co jest na filmiku to nie są pełne możliwości tych rybek, troszkę akcji kijkiem i te maleństwa zabijają wręcz swoim realizmem w udawaniu śniętej rybki. I warte są każdych pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 panowie na aledrogo sa po 50-60 zł !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arielos24 Napisano 2 Lutego 2013 Autor Share Napisano 2 Lutego 2013 Tak dla porównania w jakiej cenie są w USA i ogólnie są bardzo ciężko dostępne ceny ebay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benyofireland Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Witam. Chciałbym zakupić izumi shad. Zważywszy na cenę chcę prosic o porade posiadaczy. Jaki rozmiar byłby uniwersalny (105 mm?) np. na Odrę (a może 120 mm), jaki kolor wybrać. Czym różnią sie od siebie 105 driver ze sterem i bez (poza wyglądem ) ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arielos24 Napisano 25 Maja 2013 Autor Share Napisano 25 Maja 2013 Na rzekę musisz brać MD lub DD, bo swimbaity będą wychodziły do powierzchni. Swimbaity swoje właściwości co do głębokości pracy zachowują w wodzie stojącej lub w czasie prowadzenia z nurtem. Więc na rzekę ze sterem na jeziora i wody stojące te bez steru. Najlepsze i najbardziej uniwersalne będą 105 mm choć 80 też są skuteczne, 145 mm na duże szczupaki i okonie polecam bo ostatnio kolega wyjął okonia 1,1 kg na 145 mm. A 120 mm tam gdzie okonie są częstym pożywieniem szczupaków. Jeśli z neta bierzesz polecam Mefisto Fishing bo ma sprawdzony towar . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benyofireland Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Dzięki za podpowiedź, nie mogę się doczekać na przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arielos24 Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2013 Brat ostatnio 96cm szczupaka złowił na 120 mm okonia izumi I takim sposobem pobił moją życiówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi