gleam Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 koledzy Wędkarze , w ten weekend sytuacja na kanale powodziowym (od jazu opatowice do śluzy mosty warszawskie) jest KATASTROFALNA TYSIĄCE ZDECHŁYCH RYB tak jak przed dwoma tygodniami zdychałY same plocie i leszcze to teraz padło wszystko piekne liny, klenie, jazie,masa płoci leszczy byczkó oraz szczupaki i sandacze grubo ponad metr nie było mnie we Wrocławiu od piątku ale wiem ze śniecie ryb zaczęło sie w sobotę wczoraj wszystkie wypłynęły na wierzch teraz juz większość opadła na dno , APELUJE DO WSZYSTKICH ABY POWIADOMIC O TEJ SYTUACJI ODPOWIEDNIE SŁUŻBY I MEDIA JEST TO KATASTROFA EKOLOGICZNA I TRZEBA SZYBKO DZIAŁAĆ p.s.wieczorem wrzucę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 APELUJE DO WSZYSTKICH ABY POWIADOMIC O TEJ SYTUACJI ODPOWIEDNIE SŁUŻBY Dlaczego sam tego nie zrobiłeś wystarczy telefon na Policje ,PSR, itd.A tak ,aby nie popadać w panikę to służby zawiadomione.http://wroclaw.rzgw.gov.pl/pl/shownews/40/1782/Martwe_ryby_na_kanale_zeglugowym_we_Wroclawiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleam Napisano 9 Lipca 2012 Autor Share Napisano 9 Lipca 2012 maniek, o mnie sie nie boj z mojej strony powiadomilismy o tym wszystkich kogo sie dało rzgw, straż rybacką straż miejską , policje i lokalne media , ale sam wiesz jak jest co może pojedyncza jednostka ,a jak dostaną 50 telefonów dziennie to ktoś sie w koncu ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi