tom79 Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 witam wszystkich serdecznie mam pytanie od kiedy mozna robic opłaty na 2013 rok z góry dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 od kiedy mozna robic opłaty na 2013 rokod momentu, kiedy skarbnik koła będzie posiadał znaczki na 2013 r. czyli zapewne od 02.01.2013. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 Po co placic,koniec swiata ma byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 16 Listopada 2012 Autor Share Napisano 16 Listopada 2012 dzieki wielkie a koniec swiata cos ty wymyslił pozdrawiam tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warlike Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 to nie on wymyślił tylko Majowie 21.12.2012 koniec świata. Szkoda bo pod choinkę miałem trochę sprzętu wędkarskiego dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 16 Listopada 2012 Autor Share Napisano 16 Listopada 2012 teraz juz wiem czemu w tym roku nie biora haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephir Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 to nie on wymyślił tylko Majowie 21.12.2012 koniec świata. Szkoda bo pod choinkę miałem trochę sprzętu wędkarskiego dostać Ale w radiu słyszałem że Komorowski już to odwołał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 19 Listopada 2012 Share Napisano 19 Listopada 2012 tom79 napisał/a: od kiedy mozna robic opłaty na 2013 rok od momentu, kiedy skarbnik koła będzie posiadał znaczki na 2013 r. czyli zapewne od 02.01.2013. A kolega skąd takie informacje ma ?? Jak by tak było, to wszyscy trociarze na rozpoczęcie sezonu mandacik by wyłapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnt Napisano 20 Listopada 2012 Share Napisano 20 Listopada 2012 Znaczki będą dostępne w okolicach świąt jak co roku, 1 stycznia zaczyna się sezon pstrągowy i nie ma przebacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 21 Listopada 2012 Share Napisano 21 Listopada 2012 to wszyscy trociarze na rozpoczęcie sezonu mandacik by wyłapali Niekoniecznie prawie co roku okręg poznański przedłuża ważność karty do końca stycznia a zdarza się że i dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 22 Listopada 2012 Share Napisano 22 Listopada 2012 Szczecińskie "opłaty" już są http://www.pzwszczecin.com/informacje.php?id=60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 22 Listopada 2012 Share Napisano 22 Listopada 2012 Niekoniecznie prawie co roku okręg poznański przedłuża ważność karty do końca stycznia a zdarza się że i dalej. Bo poznański okręg to wód pstrągowych i trociowych nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 Natomiast u mnie znaczki są dostępne dopiero pod koniec stycznia...A troć pełną wodą wędruje ku górze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-opole Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Witam serdecznie mam male pytanko, przed chwila dzwoniłem do okręgu w Opolu i trochę się zdziwiłem. Ogólnie myślałem że mogę na miejscu kupić znaczek na inne wojewodztwo ale jednak tak nie jest... I teraz pytanie, czy mogę w ogóle zakupić taki znaczek? Jeżeli tak to gdzie, Pani w pzw powiedziała również ze nie mogę kupić na województwo tylko na okrąg... (już sam nie wiem gdzie kupić i gdzie będę mógł wedkowac) ogólnie chcę wedkowac na wodach górskich woj. Dolnośląskiego Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_st Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Zapewne w okręgu na wodach, którego chcesz wędkować, w tej chwili oprócz znaczków wklejanych do legitymacji, potrzebujesz również osobne zezwolenie na dany okręg, i sprawy mają się tak, że jeżeli okręg ma porozumienie z twoim okręgiem, wtedy nie potrzebujesz znaczka tylko samo zezwolenie z rejestrem polowow, a to powinni Ci wydać w twoim kole/okręgu. Natomiast jeżeli nie ma porozumienia między danymi okręgami, wtedy musisz w tamtym okręgu wnieść składkę uzupełniającą, dostaniesz znaczek i zezwolenie z rejestrem. W ubiegłym roku wybierałem się na tydzień na nielisz na ostatnią chwilę, więc poszperałem na stronie PZW Zamość i znalazlem numery telefonów do tamtejszej PSR, zadzwoniłem, umowiłem się na konkretny adres w nieliszu, szybka opłata i za 20minut rozłożony nad wodą siedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 adam doplata z twojej strony o ile dobrze wiem to 80 zł na woj. dolnoslaskie. Znaczek musisz kupic w kole z dolnoslaskiego i dostaniesz rejestr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi