ARDR Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 Witam Posiadam na sprzedasz tak jak w temacie rewelacyjną bolonkę z najwyższej półki firmy Maver. Wędka została wyprodukowana z Nonolitu przez firmę Reglass z wieloma jego patentami.Przeznaczona jest na duże mocne ryby jak mówi sama nazwa ,niesamowicie lekka,doskonale wyważona jej średnica w rękojeści to 20mm!!! waga 220gr akcja szczytowa,przelotki Fuji Alconite uchwyt kołowrotka Fuji. Wędka jest nowa nie używana przywieziona z zagranicy bez gwarancji.Zapewniam ,że nie ma wad ukrytych a ni śladów użytkowania.Naprawdę polecam zadowolenie z zakupu ewentualnego nabywcy gwarantowane. Cena jaką bym chciał za nią otrzymać to 850zł ( cena sklepowa to 1300zł) koszty przesyłki po mojej stronie,lub odbiór osobisty. Jest to koleina perełka z mojej kolekcji którą ze względu na brak czasy postanowiłem sprzedać Kupiłem ja z myślą o wędkowaniu w rzece lecz nic z tego nie będzie i stąd taka moja decyzja. Mam również do niej legendarny już kołowrotek Shimano Stradic 1000 kolor biały perłowy hamulec walki + dodatkowa szpula. Zakupiony na allegro ze względu na swoje zalety,stan bardzo dobry nie używany prze zemnie bez żyłki. Ale to już cena do negocjacji. nr.tel;662038776 Serdecznie pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 podaj cene akbo zegnamy ogloszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARDR Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2013 Cena za kołowrotek Shimano 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi