suhhar Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 A więc dzisiaj z kolegą zaliczyliśmy nyse w bardzie. Duzoo małych pstrążków i nic więcej ani klenia ani okonia ani brzany. Może w środę okolice przyłęku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder2010 Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 Chyba mijalismy sie na parkingu w Bardzie ,ja odjezdzałem a wy do vw Polo wsiadaliscie.Podobne efekty u mnie,nic wiekszego jak 20 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 no to my kurde tak miejscówki piękne myślę że w tych dołach tam siedzi ryba tylko nie idzie sie dobrać do niej. Miejsca na brzany wymarzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder2010 Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Na tym odcinku rzeki nie licz na klenia a na Przyłęku tym bardziej.Dawno nikt go tutaj nie widział za to są wydry i kormorany oraz druga oczyszczalnia scieków od zeszłego roku.Może ma to z tym coś wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 hmmm napisze tak ze na tej spokojniejszej wodzie tam niżej napewno kleniuchy pływają ale dostęp okropny teraz juz trawa po pas a co pozniej ? masakra bedzie nie ma jak do wody dojsc do miejscowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmiak Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Suhhar ale gumowców mniej będzie z robakiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 tez prawda ale powiem ze tam ślicznie zrobili taki zajazd i wiate, mozna posiedziec i wszystko widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Siemka ! dzisiaj bieganina w przyłęku pod mostem i niżej ale bez efektów. Kolega okonia złowił ja nic. Pełno drobnicy wszedzie ale nic nie bierze. Jakis tubylec był po drugiej stronie ale nie wiem na co łowił chyba na spławik i robaczki. Pozniej w bardzie pod mostem kilka małych kropków i to wszystko. Brak kontaktu z większą rybą ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder2010 Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Tak jak ci mówiłem,ciężko tam trafić rybkę,trafi sie okoń oraz szczupak ale nie o takie ryby tam chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 22 Maja 2012 Share Napisano 22 Maja 2012 no okonia i pstrażka tak multum. Dziwne ze zadnego klenia nie widziałem ;/ ciekawe co tam miejscak lowil po 2 stronie brzegu na splawik. Moze w przyszlym tyg podjade na byczen na rzeke za boleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 22 Maja 2012 Share Napisano 22 Maja 2012 dzisiaj bieganina w przyłęku pod mostem i niżej suhhar, a Głęboczek pod skałką[na zakręcie] jest dalej czy zamuliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 22 Maja 2012 Share Napisano 22 Maja 2012 wszystko zamulone wszedzie płycizny nie ma rynien w ogole, rzeka beznadziejnie wyglada a dojscie do niej niemożliwe. Jak masz wodery to pochodzisz ale jak nie masz to zapomnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 22 Maja 2012 Share Napisano 22 Maja 2012 No popatrz a takie miejscówki tam były ,kiedyś co weekend jeździłem do Przyłęku ,oczywiście na kropki .A dojście do wody po prawej stronie to faktycznie tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 24 Maja 2012 Share Napisano 24 Maja 2012 maniek po prawej powycinali prawie wszystkie drzewa ale trawa wysoka i woda niska, dla mnie to bardziej odcinek kleniowy, dalej rzeka dzieli sie na pol i tam duzo zwiru odcinek na brzany. A nizej nie szedlem bo masakra dżungla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMaSz73 Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 Witam, ja łowie na krosnowicach obok domu trafi się wymiarowy kropek ale tak to dużo małych poza tym kłusownicy tłuczą co popadnie w dodatku zajmują najlepsze miejca na rzece zgłaszałem już ten fakt ale nic nie pomaga i kontroli brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristi161 Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 witam jak by ktoś miał próblem z kłusolami na nysie proszę dać znać na priv a odwiedzimy to miejsce z kolegami z koła od przyszłego sezonu będziemy mieć w kole strażnika na pełnym etacie więc sytuacja powinna sie poprawić a na razie musimy sami walczyć z kłusolami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 jak jestem nad wodą to nie mam neta żeby pisac że kłusują ostatnio bym zadzwonił ale do kogo ? jedyny numer jaki mialem to znajomy z ssr ale mial wyłączony tel a na pały nie bede dzwonił. Jak widać mentalnośc ludzi w tym kraju sie nie zmienia i jeszcze długo nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMaSz73 Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 Kristi pisałem już ci gdzie co i jak Przed chwilą byłem się przejść nad rzeke i znowu ten facet kłusuje i tłucze pstrągi kolega mi z pracy mówił że podobno strażnicy byli w weekend a on się w weekend nie wychyla się łowi tylko w tygodniu. Trzeba się wybrać gdzieś dalej by coś złowić jak coś to daj mi numer tel to ci dam znać jak koleś wyjdzie na rzeke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 W Krosnowicach chyba tylko na muche mozna? kiedys pojechalem tam na spina jestem klusolem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMaSz73 Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 na spining tez mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 technops można na spina też. Byłem wczoraj nad nysa za stadionem pełno opakowań po robakach masakra. Miejscowy łowił na czeresnie klenie zadnego nie zlowil ale powiedział ze w zeszłym roku to pociągnął...a ja w tym roku jeszcze ani jednego nie złowiłem nawet pyrtka, jednego kiedys widziałem w polaroidach. Pstrążków małych chyba z 10 złowiłem jeden duży się spiął po świecy i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMaSz73 Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 Brawo w koncu cud nad Nysa panowie z SSR odwiedzili Krosnowice pod Gorzanowem ale kusole w brzydka pogode pija browarki a nie lowia rybki ale najwiekszy kusol poszedl na dno Niebiescy go zawineli bo lowil kolo mostu na tzw patelni link : http://klodzko24.eu/klodzko/klodzko/wydarzenia/3884-krosnowice-zabrali-wdkarzowi-wdk-bo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertxxx62 Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 Brawo w koncu cud nad Nysa panowie z SSR odwiedzili Krosnowice pod Gorzanowem ale kusole w brzydka pogode pija browarki a nie lowia rybki ale najwiekszy kusol poszedl na dno Niebiescy go zawineli bo lowil kolo mostu na tzw patelni link :http://klodzko24.eu/klodzko/klodzko/wydarzenia/3884-krosnowice-zabrali-wdkarzowi-wdk-bo Witam ! Cóż za dobra nowina :) Oby tak dalej bo tam trzeba kontroli !!! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristi161 Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 witam czekamy na więcej informacji o kłusownikach a kontrolę będą odbywały sie częściej w tych miejscach Rejon za stadionem jest ostatnio bardzo często monitorowany przezemnie i kolegów z SSR Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMaSz73 Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 Elo dzis chyba jakis zawody byly na Nysie bo jak jechalem z Krosnowic do Klodzka to bylo duzo wedkazy w rzece lowiacych na muche szkoda ze nie wiedzialem bo bym sam polowil a tak pojechalem na Glebinow i lipa z grunto zero bran syn spiningowal mial pare bran stracil 2 gumy cos mu w nich kopytka ogryzlo inni wedkaze tez mieli lipe jed kolo kolo mnie siedzial 2 dni i nic ciekawe czego ryba nie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi