Gość wirefree Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Az sie boje napisac bo taki temat to pewnie zakazany, ale zaryzukuje. Jakie ogolnodostepne forum dla facetów z jajami wymiany pogladow jest warte polecenia bo to orybach .pl to jakies dzieciaki prowadza z wedkuje .pl wlasnie sie zegnam bo oni tam sobie kasuja posty zmieniaja jak im wygodnie a ogolnie to reklama reklama i jeszcze raz reklama ogolnie zenada. tutaj widze ze troche martwe a co powiecie o splawik ? Google pokazuje splawik na 1 miejscu ale nie chcialbym sie znow sparzyc bo ktos mi usunie zdjecie ryby nad woda bo niewymiarowa albo za tlusta. Tudziez usunie post bo reklamuje cos tam albo napisze ze woblery firmy n to kupa gowna. No i oczywiscie kolnierzykowe towarzycho co to bulke przez bibulke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Splawik.pl to malo przejrzyste balaganiarskie forum,slobo sie tam orientowalem,wedkuje.pl to samo,orybach.pl same przedszkolaki,haczyk.pl jest dla mnie najlepszym rozwiazaniem,najwazniejsze jest to ze jest przejzyste a to ze jest cisza to wiadomo jak wszedzie czyli zima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lechfor Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Az sie boje napisac bo taki temat to pewnie zakazany, ale zaryzukuje. Jakie ogolnodostepne forum dla facetów z jajami wymiany pogladow jest warte polecenia bo to orybach .pl to jakies dzieciaki prowadza z wedkuje .pl wlasnie sie zegnam bo oni tam sobie kasuja posty zmieniaja jak im wygodnie a ogolnie to reklama reklama i jeszcze raz reklama ogolnie zenada. tutaj widze ze troche martwe a co powiecie o splawik ? Google pokazuje splawik na 1 miejscu ale nie chcialbym sie znow sparzyc bo ktos mi usunie zdjecie ryby nad woda bo niewymiarowa albo za tlusta. Tudziez usunie post bo reklamuje cos tam albo napisze ze woblery firmy n to kupa gowna. No i oczywiscie kolnierzykowe towarzycho co to bulke przez bibulke. Z tego co piszesz wynika, że nie nadajesz się na żadne forum i nie dorosłeś jeszcze do używania Internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Ja mogę polecić forum i portal Pana Marka marfish.pl jak i jego filmy na youtube, bardzo dużo ciekawych rzeczy się tam dowiedziałem z forum i filmów. Czytam tylko haczyk.pl i marfish.pl to nie jest reklama ale warto sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wirefree Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Az sie boje napisac bo taki temat to pewnie zakazany, ale zaryzukuje. Jakie ogolnodostepne forum dla facetów z jajami wymiany pogladow jest warte polecenia bo to orybach .pl to jakies dzieciaki prowadza z wedkuje .pl wlasnie sie zegnam bo oni tam sobie kasuja posty zmieniaja jak im wygodnie a ogolnie to reklama reklama i jeszcze raz reklama ogolnie zenada. tutaj widze ze troche martwe a co powiecie o splawik ? Google pokazuje splawik na 1 miejscu ale nie chcialbym sie znow sparzyc bo ktos mi usunie zdjecie ryby nad woda bo niewymiarowa albo za tlusta. Tudziez usunie post bo reklamuje cos tam albo napisze ze woblery firmy n to kupa gowna. No i oczywiscie kolnierzykowe towarzycho co to bulke przez bibulke. Z tego co piszesz wynika, że nie nadajesz się na żadne forum i nie dorosłeś jeszcze do używania Internetu. Obawiam sie ze jak ty bawiles sie w piaskownicy ja byłem administratorem bardzo znanego forum. Bez urazy ale takie uwagi sa zupelnie nie na miejscu. Forum dyskusyjne powinno byc z zalozenia dostepne dla kazdego i umozliwiac mu swobodna dyskusje, wiekszosc z tego co jest to jest albo towarzystwo wzajemnej adoracji albo towarzystwo naganiaczy reklamowych. Idealny jest usenet ale niestety martwy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lechfor Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Ja przeglądam jeszcze forum jerkbait.pl ale się nie udzielam. Jest tam sporo ludzi z Wrocławia i okolic, którzy sporo piszą co tam nad wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert7791 Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 multiplikator.pl -tworzone przez osoby , które nie zagościły długo (aktywnie) na innych forach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 nie widze powodu aby strona z danej tematyki byla miejscem oceny podobnych, szanujmy sie. Kontynuacji tematu nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi