Booseib Napisano 23 Marca 2013 Share Napisano 23 Marca 2013 Nasz portalik zajmuje 3 miejsce w rankingu światowym wśród polskich stron wędkarskich, brawo ! Źródło: http://www.wroclaw.pzw.org.pl/wiadomosci/21655/60/swiatowy_ranking_polskich_wedkarskich_stron_internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewniak Napisano 23 Marca 2013 Share Napisano 23 Marca 2013 brawo, gratulacje! na marginesie - drugiego serwisu czyli Jerkbait.pl nie znoszę. Zalogowałem się w nim i próbowałem się tam zaaklimatyzować, ale wg mnie jest to towarzystwo wzajemnej adoracji; w dodatku w większości towarzystwo z kasą... Moje kilka postów pozostało w ogóle niezauważonych jakbym nie istniał, nikt się do nich nie ustosunkował, nie skomentował. Wtedy dałem sobie spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 23 Marca 2013 Share Napisano 23 Marca 2013 na forum w kategori uwag byl juz kiedys poruszany temat tego rankigu, podchodzimy do niego lajtowo bez wzgledu ktore miejsce zajmujemy danego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi