Łukasz Napisano 30 Maja 2007 Share Napisano 30 Maja 2007 rewelacyjny niebieski wobler Glooga. Można wiedzieć konkretnie jaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarw Napisano 1 Czerwca 2007 Share Napisano 1 Czerwca 2007 http://www.gloog.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=71 wersja TB niebieski tygrys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 1 Czerwca 2007 Share Napisano 1 Czerwca 2007 Złowiliśmy kilkadziesiąt szczurków (do 3kg) i kilka większych do 5kg. Co jest wynikiem raczej mizernym w porównaniu z 50-60szt dziennie w roku 2006 Ja to sie nastawiam na jakies 100-110 szt dziennie takich ok 6kg. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 11 Lipca 2007 Share Napisano 11 Lipca 2007 No i w sobotę płyne do Karlskrony. Ciekawi mnie bardzo jak tam będzie. Mam pytanie do wszystkich będących kiedykolwiek w Szwecji: jakie są ceny sprzętu wędkarskiego w tamtejszych sklepach, nie wiem ile koron mam kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 11 Lipca 2007 Share Napisano 11 Lipca 2007 keri zazdroszczę i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darko Napisano 12 Lipca 2007 Share Napisano 12 Lipca 2007 Witaj fajnie , że jedziesz , ale proponuję żebyś zabrał sprzęt ze sobą jak weźmiesz za dużo i tak Ci się opłaci z tego co pamiętam sprzęt jest dość drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 12 Lipca 2007 Autor Share Napisano 12 Lipca 2007 keri, Sprzęt lepiej kup w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 22 Lipca 2007 Share Napisano 22 Lipca 2007 No i w Szwecji na Szkierach byłem i chyba tylko tyle moge powiedzieć. Zapłynąłem. Zakwaterowałem sie w hotelu; Pozwiedzałem, popływałem; I niestety powróciły moje dolegliwości zdrowotne Z wedkowania wyszły nici, wspomnienia srednie. Szwecja piekna, czysta i holernie droga. Mam nadzieje ze nastepnym razem relacja bedzie z 120cm szczupakami w tle. Artech daj czadu na tych jeziorach, dla mnie nie wyszło. ps inni koledzy wędkujący wynikami nie zaskoczyli ale kolejne doświadczenie osiągnęli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Lipca 2007 Share Napisano 22 Lipca 2007 I niestety powróciły moje dolegliwości zdrowotne Mam nadzieję, że już wszystko ok. Mam nadzieje ze nastepnym razem relacja bedzie z 120cm szczupakami w tle. Z pewnością Zdjęcia bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 22 Lipca 2007 Share Napisano 22 Lipca 2007 tomek1, jednak jesteś Gość. Masz u mnie dużego browara. Mam nadzieję, że już wszystko ok. Mam nadzieję ze kiedys bedzie wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Lipca 2007 Share Napisano 22 Lipca 2007 Masz u mnie dużego browara. Trzymam za słowo Może na zlocie Mam nadzieję ze kiedys bedzie wszystko ok Na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 23 Lipca 2007 Autor Share Napisano 23 Lipca 2007 Keri, szkoda że nie udało się Tobie połowić. Zdjęcia tylko rozbudziły moją wyobraźnię i sprawiły że nie mogę doczekać się już wyjazdu. Mam nadzieje ze nastepnym razem relacja bedzie z 120cm szczupakami w tle. i tego Tobie życzę, jak również szybkiego uporania się z dolegliwościami.Ps. Keri możesz mi powiedzieć czy wyjeżdżając do Szwecji potrzebny jest paszport czy wystarczy dowód osobisty?? Okazało się że nasze (mój i małżonki) paszporty się zepsuły dlatego nie wiem czy muszę na gwałt je wymieniać i wydawać kolejną kasę czy mogę spokojnie na dowód jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darko Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 jeszcze miesiąc i kilka dni i jadę na asnen, relacja murowana o ile będą ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 23 Lipca 2007 Autor Share Napisano 23 Lipca 2007 No u mnie także jeszcze niewiele ponad miesiąc i jadę nad Asunden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darko Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 Słyszałęm że też niezłe łowisko , mam nadzieję że dasz znać jak wrócisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 23 Lipca 2007 Autor Share Napisano 23 Lipca 2007 Jakąś małą relacyjkę napewno umieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 małą relacyjkę napewno umieszczęNo liczymy na większą ,i duuuużo szczupaków ci zycze jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 artech, wyjazd do Szwecji to tylko z dowodem osobistym, odprawa celna prawie nie istnieje. Ludziska z paszportami stali w długich kolejkach tak wiec tylko dowód. Acha i jeszcze obalę jeden mit o sklepie bezcłowym na promie; drogo jak hoho tak wiec nie planuj zakupów. I jeszcze fotka miejscówki z której koledzy wyjęli sporo baaardzo przyzwoitych okoni, oz dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 31 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Dzisiaj wieczorem wyruszam wszystko spakowane Do zobaczenia w następną niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Dzisiaj wieczorem wyruszam No to powodzenia i uważaj by Cie jakaś ryba do wody nie wciągnęła. A tak poważnie: życzę miłego odpoczynku i wracaj cały i zdrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Artech dobrej drogi i tylko szczupaków co najmniej 100cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 artech, Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 9 Września 2007 Autor Share Napisano 9 Września 2007 Niestety już wróciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 Niestety już wróciłem to pisz jak było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szałas1994 Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam Mam na oku pewne miejsce w szwecji i mam pytanie czy ktoś już był i łowił w okilicach varmalands lan i ogólnie Sunne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi