pabloswidnik Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Witam Poszukuje hurtowni wędkarskiej w Lublinie lub okolicach czy może ktoś zna jakieś bardzo proszę o info bo w google tylko sklepy wyskakują a ja chciałbym zakupić więcej towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Byłem kiedyś w jednej i żeby zrobić zakupy trzeba było.... okazać wpis do ewidencji gospodarczej z PKD wędkarstwo a więc nie obsługują klientów detalicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabloswidnik Napisano 28 Lipca 2013 Autor Share Napisano 28 Lipca 2013 ale ja mam wpis a gdzie byłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Było to ze trzy lata temu ale w Lublinie ( z tyłu) galerii OLIMP jest taki kilkupietrowy gmach - budynek, hurtownia jest chyba na drugim piętrze. Niepamiętam nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi