Jarosław Napisano 30 Lipca 2007 Napisano 30 Lipca 2007 Zatorskie Towarzystwo Wedkarskie. Polecam, byłem, widziałem, łowiłem i jestem bardzo zadowolony. Wystarczy wejść na strony i braknie dnia na przeczytanie wszystkiego.
marksin Napisano 31 Lipca 2007 Napisano 31 Lipca 2007 Tak a propos,co z resztą stawów w Graboszycach? kiedyś w pod koniec lat 80-tych były wlasnością koła PZW FSM Tychy (bywałem tam wtedy) kto teraz gospodarzy? Co to za strony o ktorych piszesz?
NBT Napisano 18 Sierpnia 2007 Napisano 18 Sierpnia 2007 Na Piastowskim w zatorze cienko biorą, a poza tym dominuje wpuszczany tam karp, łowisko dosyć nudne no i w weekendy obstawione. Kusi za to skawa płynąca 50m od jeziora
marksin Napisano 19 Sierpnia 2007 Napisano 19 Sierpnia 2007 Byłem wczoraj na Zakolu A w Rozkochowie ,powiem krótko "kicha",nie tylko u mnie wcześniej dwa razy w Graboszycach też cieńko, wg.mnie "lekko przereklamowana" woda,(rozmawiałem z miejscowymi wędkarzami) tak jak wspominałem wcześniej jeżdziłem tam w latach 80-tych, brak porównania .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.