Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry, ze starych czasów zostało mi trochę przynęt, których teraz chciałbym się pozbyć, a nie mam pojęcia ile to może być teraz warte. Gdyby ktoś mógł rzucić okiem i napisać ile całość może być warta tak pi razy oko.

link do albumu

Dziękuje i pozdrawiam

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
1 godzinę temu, agenda napisał:

Dzień dobry, ze starych czasów zostało mi trochę przynęt, których teraz chciałbym się pozbyć, a nie mam pojęcia ile to może być teraz warte. Gdyby ktoś mógł rzucić okiem i napisać ile całość może być warta tak pi razy oko.

link do albumu

Dziękuje i pozdrawiam

Poukładaj to jakoś w pionie  , w poziomie  , opisz to jakoś jakie blaszki , blachy gumy i woblery  bo można sobie łeb ukręcić od patrzenia

Napisano
10 minut temu, zajac222 napisał:

Poukładaj to jakoś w pionie  , w poziomie  , opisz to jakoś jakie blaszki , blachy gumy i woblery  bo można sobie łeb ukręcić od patrzenia

Rzeczywiście, przepraszam, poobracałem. Ale nazw nie znam, nie mam opakowań, jest kilka mepps'ów ale to na blaszce jest napisane. Mi chodzi o bardzo orientacyjną kwote

Napisano

To trudno powiedzieć ile co  , zabytki kosztują ale nie takie  , jedynie sentyment , miałem i jest okazja to kupię . Masz pudełka podziel to na poszczególne przynęty  plus - minus 5 - 10 zeta za przynętę zależy od wielkości  , koszt przesylu po twojej stronie i myslę sobie że zbieractwa się pozbędziesz

Napisano
6 minut temu, zajac222 napisał:

To trudno powiedzieć ile co  , zabytki kosztują ale nie takie  , jedynie sentyment , miałem i jest okazja to kupię . Masz pudełka podziel to na poszczególne przynęty  plus - minus 5 - 10 zeta za przynętę zależy od wielkości  , koszt przesylu po twojej stronie i myslę sobie że zbieractwa się pozbędziesz

jak sie nie walnąłem to jest:

47 woblerów, 48 obrotówek, 30 wahadłówek, gum z uzbrojeniem nie liczę

400 zł za całość to byłaby realna cena?

Napisano

No i powolutku dochodzimy do sedna

Teraz jeszce odziel woblery od blach

Blachy od blaszek

No i gumy , to już chyba najtańsza kategoria przynęt

Napisano

N

4 minuty temu, zajac222 napisał:

No i powolutku dochodzimy do sedna

Teraz jeszce odziel woblery od blach

Blachy od blaszek

No i gumy , to już chyba najtańsza kategoria przynęt

Nie jestem pewien czy sie rozumiemy, ja chce się pozbyć całości. Mam rozumieć że jest Pan zainteresowany? Jak tak to proszę coś zaproponować

• tomek1 locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.