agenda Napisano 16 Lutego 2020 Napisano 16 Lutego 2020 Dzień dobry, ze starych czasów zostało mi trochę przynęt, których teraz chciałbym się pozbyć, a nie mam pojęcia ile to może być teraz warte. Gdyby ktoś mógł rzucić okiem i napisać ile całość może być warta tak pi razy oko. link do albumu Dziękuje i pozdrawiam
zajac222 Napisano 16 Lutego 2020 Napisano 16 Lutego 2020 1 godzinę temu, agenda napisał: Dzień dobry, ze starych czasów zostało mi trochę przynęt, których teraz chciałbym się pozbyć, a nie mam pojęcia ile to może być teraz warte. Gdyby ktoś mógł rzucić okiem i napisać ile całość może być warta tak pi razy oko. link do albumu Dziękuje i pozdrawiam Poukładaj to jakoś w pionie , w poziomie , opisz to jakoś jakie blaszki , blachy gumy i woblery bo można sobie łeb ukręcić od patrzenia
agenda Napisano 16 Lutego 2020 Autor Napisano 16 Lutego 2020 10 minut temu, zajac222 napisał: Poukładaj to jakoś w pionie , w poziomie , opisz to jakoś jakie blaszki , blachy gumy i woblery bo można sobie łeb ukręcić od patrzenia Rzeczywiście, przepraszam, poobracałem. Ale nazw nie znam, nie mam opakowań, jest kilka mepps'ów ale to na blaszce jest napisane. Mi chodzi o bardzo orientacyjną kwote
zajac222 Napisano 16 Lutego 2020 Napisano 16 Lutego 2020 To trudno powiedzieć ile co , zabytki kosztują ale nie takie , jedynie sentyment , miałem i jest okazja to kupię . Masz pudełka podziel to na poszczególne przynęty plus - minus 5 - 10 zeta za przynętę zależy od wielkości , koszt przesylu po twojej stronie i myslę sobie że zbieractwa się pozbędziesz
agenda Napisano 16 Lutego 2020 Autor Napisano 16 Lutego 2020 6 minut temu, zajac222 napisał: To trudno powiedzieć ile co , zabytki kosztują ale nie takie , jedynie sentyment , miałem i jest okazja to kupię . Masz pudełka podziel to na poszczególne przynęty plus - minus 5 - 10 zeta za przynętę zależy od wielkości , koszt przesylu po twojej stronie i myslę sobie że zbieractwa się pozbędziesz jak sie nie walnąłem to jest: 47 woblerów, 48 obrotówek, 30 wahadłówek, gum z uzbrojeniem nie liczę 400 zł za całość to byłaby realna cena?
zajac222 Napisano 16 Lutego 2020 Napisano 16 Lutego 2020 No i powolutku dochodzimy do sedna Teraz jeszce odziel woblery od blach Blachy od blaszek No i gumy , to już chyba najtańsza kategoria przynęt
agenda Napisano 16 Lutego 2020 Autor Napisano 16 Lutego 2020 N 4 minuty temu, zajac222 napisał: No i powolutku dochodzimy do sedna Teraz jeszce odziel woblery od blach Blachy od blaszek No i gumy , to już chyba najtańsza kategoria przynęt Nie jestem pewien czy sie rozumiemy, ja chce się pozbyć całości. Mam rozumieć że jest Pan zainteresowany? Jak tak to proszę coś zaproponować
Rekomendowane odpowiedzi