Tomek_N Napisano 7 Sierpnia 2006 Napisano 7 Sierpnia 2006 Jakich wezlow uzywacie? Ktore do czego? Woblera i Twistera wiazecie tym samym? A moze macie do wszystkiego swoje "ulubione" wezelki? Wszystko na temat wezlow i ich wiazania... Tomek pozdrawia
Gość wobler129 Napisano 8 Sierpnia 2006 Napisano 8 Sierpnia 2006 Niedawno kombinowałem z węzłami. Prubowałem dniami wymyśleć coś dobrego. Plątałem plątałem i ... Mam !!! Węzeł może jest znany, a może to mój wzór ???!!! Trzyma bardzo mocno. Nigdy się nie poluźni.
keri Napisano 8 Sierpnia 2006 Napisano 8 Sierpnia 2006 Sporo węzłów jest w necie i podam ci link WĘZŁY bo ciężko opisać sposoby wiązania słowami
Tomek_N Napisano 9 Sierpnia 2006 Autor Napisano 9 Sierpnia 2006 Czesc, mi wcale nie chodzilo o sposob wiozania tylko jakich do czego uzywacie Pozdrawiam
Gość Bartosz Napisano 12 Sierpnia 2006 Napisano 12 Sierpnia 2006 Ja do wszelkiego rodzaju krętlików, obrotówek, wahadłówek, woblerów (choć do tych trzech ostatnich też zazwyczaj używam krętlkiów ) używam ostatniego węzła z podanego przez keri linku. Jeszcze nigdy się na nim nie przejechałem. No i doszedłem do takiej wprawy w wiązaniu go, że zajmuje mi to kilkanaście sekund, co dodatkowo kusi mnie do używania właśnie tego supła. Z resztą męczę się o wiele dłużej Pozdrawiam!
cops Napisano 27 Grudnia 2007 Napisano 27 Grudnia 2007 A ja mam z kolei pytanko odnośnie plecionki i prośba o jakieś skuteczne węzły (ps. jeżeli taki temat był to prośba o wykasowanie postu )
madi Napisano 27 Grudnia 2007 Napisano 27 Grudnia 2007 A wystarczy skorzystać z opcji "szukaj" i wklepać np. hasło: węzły http://haczyk.pl/forum/search.php?mode=results
artech Napisano 27 Grudnia 2007 Napisano 27 Grudnia 2007 Ten o nazwie Uni jeszcze mnie nigdy nie zawiódł
Lary Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 No proszę człowiek całe zycie się uczy. Muszę poprubować z niektórymi wiązaniami.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.