Skocz do zawartości
tokarex pontony

gdzie kupić blachę...???!!!???

krzysio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

miałem kiedyś blachę... spróbuję ją krótko, a w miarę ściśle opisać : wirówka, 2 , taka bardzo podobna do popularnych blach na okonki w cienkie czerwone paski, tylko... właśnie, tylko miała te paseczki zielone. różnica w braniach niewiarygodna. oczywiście po pewnym czasie została na zawsze w odmętach .. i nie mogę nigdzie już takiej kupić. próbowałem wyprodukować domowymi sposobami (m.in. przemalowywałem te "czerwone"), ale to nie to... jak ktoś gdzieś takie widział, proszę o cynk.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Mam podobny problem do twojego szukam blachy HRT lub Dragon (sam już nie wiem jak to jest z tymi firmami niby HRT a na opakowaniu i blaszce logo Dragona) która występowała kiedyś pod nazwą handlową "Milenium" a poźniej "Chimera" nigdzie nie mogę jej dostać :evil:

Napisano

Jesli interesuja cie takie rzeczy to sprobuj przegladac allegro :smile:

Rozne rzeczy tam ludzie sprzedaja

I czasami na okazje trafisz :wink:

Pozdrawiam

Napisano
Jesli interesuja cie takie rzeczy to sprobuj przegladac allegro

Było to pierwszą rzeczą jaką zrobiłem niestety jedyne co znalazłem to dwie takie blachy w zestawie chyba 60 blach za jakieś 80 PLN a jeszcze na głowę nie upadłem żeby płacić 8 dych za dwie interesujące mnie blachy :wink:

Gość Dwie_sety
Napisano
Mam podobny problem do twojego szukam blachy HRT lub Dragon (sam już nie wiem jak to jest z tymi firmami niby HRT a na opakowaniu i blaszce logo Dragona) która występowała kiedyś pod nazwą handlową "Milenium" a poźniej "Chimera" nigdzie nie mogę jej dostać :evil:

Opisz może jeszcze nie urwałem na zaczepach wszystkich milenijnych blaszek to dostaniesz.

Napisano

HRT TO FABRYKA BLACH Z KOŁOBRZEGU PRODUKUJD DLA DRAGONA ,JAKSONA I WIELU FIRM ZAGRANICZNYCH ROBIĄ RÓWNIEŻ PILKERY

Gość Dwie_sety
Napisano

Chyba coś takiego poniewiera się jeszcze po pudełkach. Na razie nic nie obiecuję, poszukam i zrobię fotki.

Napisano

krzysio, Trochę wciąłem Ci się w temat, sorki wielkie. Powiedz jakiej firmy była ta blacha i jaki rodzaj, aglia, comet czy może long? to poszukam

Gość Dwie_sety
Napisano
Dwie_sety, Ok czekam z niecierpliwością :grin::grin:

Znalazłem dwie sztuki rozmiar 3, kolor zielony i różowy obie z hologramem na paletce.

Z napisem HRT. W jednej kotwiczka do wymiany. Poniżej fotka, przepraszam za jakość ale się spieszyłem.

Myślę, że to to o co ci chodziło.

Do czego ci potrzebne takie blachy?

88b1398cd6a909a3.jpg

Napisano

Dwie_sety, Dokładnie o to mi chodziło, a dlaczego są mi potrzebne? ponieważ na moim łowisku doskonale spisują się na okonia i bolenia a została mi tylko jedna i to po przejściach. Powiedz co mam zrobić aby te dwie blaszki znalazły się w moim pudełku? :lol:

krzysio, jak będę w jakimś sklepie to się poszukam może w Szczecinie można takie dostać.

Gość Dwie_sety
Napisano
Powiedz co mam zrobić aby te dwie blaszki znalazły się w moim pudełku?

Wystarczy jak do mnie na priva napiszesz swój adres a natychmiast ci je wyślę i niech ci służą. W moich łowiskach okazały się nieprzydatne.

Napisano

Już podaję swój adres. Serdeczne dzięki, jak byś kiedyś czegoś potrzebował to wal jak w dym, jeszcze raz serdeczne dzięki :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Napisano

Krzysio, szcerze powiem myślałem, że w Szczecinie w sklepach nie będzie problemu z takimi blaszkami ale się myliłem. Byłem w 4 sklepach i takowych nie widziałem :???:

Napisano

no proszę jak ładnie sobie można pomagać :)

Dwie_sety - jesteś super gość :)

Fajnie, że jeszcze są tacy ludzie :mrgreen:

Gość Dwie_sety
Napisano
Dwie_sety, dzisiaj dotarły do mnie blaszki, jeszcze raz stokrotne dzięki.

Się cieszę, że się cieszysz :lol::lol::lol: Mam nadzieję, że bez problemu uzbroisz. Udanych połowów.

no proszę jak ładnie sobie można pomagać

Dwie_sety - jesteś super gość

Fajnie, że jeszcze są tacy ludzie

Oj baby, baby. Przyjdzie taka i od razu wszędzie jej pełno. :grin::grin::grin:

Tu pogłaszcze :razz:, tam uszczypnie :mrgreen: oczami przewraca :roll:

Jakieś dziwne tematy o babach na rybach wprowadza. :lol:

Damski punkt widzenia na wędkarstwo nam tu prezentuje.

Trini może ty córka rybaka jesteś?

Napisano
Oj baby, baby. Przyjdzie taka i od razu wszędzie jej pełno.

Tu pogłaszcze , tam uszczypnie oczami przewraca

Jakieś dziwne tematy o babach na rybach wprowadza.

Damski punkt widzenia na wędkarstwo nam tu prezentuje.

Trini może ty córka rybaka jesteś?

Jak się nie podoba to sobie mogę zaraz pójść :twisted::mrgreen::lol:

Głaszcze, szczypie, docina, jak to baba - no co ja poradzę, że tu się tak dobrze czuję... Moze nie powinnam... O tym nie myślałam... :roll::oops:

A co do damskiego punktu widzenia na wędkarstwo, hmmm... chyba sie aż tak bardzo od Waszego nie różni co? :P No chyba, że się mylę, ale powiedz że Wam nie w smak ten żeński pierwiastek :twisted:

Córka rybaka? nieeeee...

po prostu od zawsze lepiej się czuję z facetami czy to na drzewie, czy w okopach za czasów smarka, czy teraz przy wędce, piwku, motorach i samochodach :mrgreen:

Dobrze, że chociaż wyglądam jak kobieta i dziecko mam :lol:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.