wiesławek Napisano 31 Stycznia 2007 Napisano 31 Stycznia 2007 Silnik spalinowy tylnozaczepny Suzuki DT6 Specyfikacja techniczna: silnik dwusówowy, pojemnosć164cm³, moc 6 KM(4,5kW) mieszanka paliwowa(benzyna/olej)100:1 Dodatkowy osprzęt w zestawie: pełna linia paliwowa oraz zbiornik 12 litrów. Sprzęt posiadam od i jak często używam: od 1993 roku używam go średnio 3 razy w tygodniu. Ryby, które nim łowię oraz dzięki niemu, moje największe sukcesy: Pływam po Śniardwach, ryby jakie łowię to okonie, szczupaki i węgorze. Największy szczupak 109cm. Podoba mi się w nim to, że... czyli + : Mała waga, niskie zużycie paliwa, cicha praca. Nie podoba mi się w nim to, że... czyli - : Wylot spalin (nad śrybą) Od momentu posiadania działa bez zarzutu: Padł ze starości wirnik pompy głównej oraz popsuł się moduł. Silnik przed naprawą tych elementów, jak i teraz, działa bez zarzutu. Sprzęt był dawany do naprawy: Naprawy dokonane własnymi środkami. Gdybym teraz miał kupować inny sprzęt, wybrałbym inny model: Suzuki 9,9KM, czterosów. Koszt sprzętu: nie pamiętam (wówczas płaciłem w milionach) Używam w komplecie z: 6 metrowa łódź z kabiną typu "Pirat". Inne ewentualne dodatkowe uwagi, wyjaśnienia lub zdjęcia: -
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.