arek_glogow Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 Moje ulubione przynęty: 1.Błystka obrotowa , kolor (coca-cola) 2.-//- , kolor (miedź) 2,5.Błystka wahadłowa na dość potężne garbusy (DZIAŁA , już nie raz ratowała mi "życie" na zawodach) kolor (miedź , srebro , złoto ) model "mors" nr.2 3.Wobler od 1,5 cm do 5 cm , kolor (naturalny okoń , ukleja , żuczek , fluo , flagowiec) 4.Guma TWISTER paproch kolory (ciemne) 5.-//- KOPYTO paproch kolory (jasne) 6.Boczny trok PROSZĘ O WASZE POSTY Z LISTAMI PRZYNET
keri Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 arek_glogow, widzę ze liderami są u Ciebie obrotówki niedoceniane przynęty przez większość. 6.Boczny trok ta przynęta jest ciekawa
Turbo Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 U mnie kolejność stosowanych przynent jest na drugim miejscu . Najważniejszy jest kolor bo w jedne dni biorą na wobki seledynowe a innego tylko na prawie że czarne , tak samo jest z blachami gumami itd. (oczywiście mowa o pasiakach) Dla mnie numerem jeden są obrotówki wogule teraz obywam sie z woblerami które niebawem będą na pierwszym miejscu z obrotówkami . Gumowe przynęty już mi sie znudziły chociaż nieraz ratują dupsko
lukass Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 Ja używam gum a czasem obouwek!! Ale zalezy na co tez łowie jak na pasiaste to bardziej wole gumy Pozdro
arek_glogow Napisano 28 Sierpnia 2007 Autor Napisano 28 Sierpnia 2007 U mnie obrotówki na 1 bo muszę czuć przynętę na kiju a nie jak to jest z gumami ze sie ciągnie coś co nie mam wyczuwalnej pracy
arek_glogow Napisano 28 Sierpnia 2007 Autor Napisano 28 Sierpnia 2007 Keri , boczny trok chyba nie musze ci tłumaczyc o co chodzi??
Turbo Napisano 29 Sierpnia 2007 Napisano 29 Sierpnia 2007 keriem chodziło o to że boczny trok nie jest przynetą a metodą połowu .... arek skoro nie czujesz gumek o może wina wędziska żyłki itd. Ja też tak kiedyś miałem ale zmieniłem kijek na wklejanke i czuć ładnie prace gumek
arek_glogow Napisano 31 Sierpnia 2007 Autor Napisano 31 Sierpnia 2007 mój kij to mikado matrix 888 (c.w. 7-15) wyklejanka , czuje każde pukniecie o dno 1 gr główki jigowej ale mi chodzi o prace przynęty...
maniek Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 czuje każde pukniecie o dno 1 gr główki jigowej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.