maniek Napisano 5 Października 2007 Napisano 5 Października 2007 Wędzisko Sanger Spirit One Mega Feeder Specyfikacja techniczna: Producent - Sanger Model - Sanger Spirit One Mega Feeder Długość - 4,5m Cw. - 240 gram Ilość składów - 3 Dodatkowy osprzęt w zestawie: W osprzęcie dodatkowym są 3 wymienne szczytówki. Sprzęt posiadam od i jak często używam: Wiosna 2007 Ryby, które nim łowię oraz dzięki niemu, moje największe sukcesy: Amury, klenie, leszcze. Podoba mi się w nim to, że... czyli + : Bardzo dobra akcja, feeder do ciężkich obciążeń. Bardzo dobre i duże przelotki. Nie podoba mi się w nim to, że... czyli - : Brak Od momentu posiadania działa bez zarzutu: Tak Sprzęt był dawany do naprawy: Nie Gdybym teraz miał kupować inny sprzęt, wybrałbym inny model: Wybrałbym ten sam model. Koszt sprzętu: Ok. 420 pln Używam w komplecie z: Kołowrotkiem Zebko Tropic Inne ewentualne dodatkowe uwagi, wyjaśnienia lub zdjęcia:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.