Skocz do zawartości
Dragon

Jaki kołowrotek za 500-600zł

Darnok29

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Darnok29, Co to za kij?

Gdzie będziesz łowił?

Co masz zamiar łowić?

No i po diabła Ci kręcioł za 6 stówek?

Kup Red Arca za 3 stówki a za resztę prezenty koleżankom pod choinkę :wink:

Napisano

Jeśli jesteś bardzo wybredny jeśli chodzi o kołowrotki i nie uznajesz żadnych kompromisów to wydaj te 600 zł :wink: a nawet i więcej

Jeśli natomiast nie zwracasz na to aż takiej dużej uwagi to dokładnie...kup Red Arc'a.

Ja osobiście Red Arc'iem się nie zachwycam...ale mam znajomych co sobie chwalą.

Napisano

Keri kij jak kij mam zamiar w niedlugiej przyszlosci zmienic, a lowie przewaznie na rzekach narew, od czasu do czasu bug, a w przyszłym roku planuję kupić łódkę i siemianówka dojdzie do rozkładu.Zblizają się swieta to mały prezent sobie muszę kupic a dla żony i syna jeszcze starczy na prezenty :smile: .Chcę kupić cos konkretnego bo już mam dosc taniego badziewia.

Napisano

Ja aktualnie użytkuję Daiwę GS8 3500 Japan i jestem z niej zadowolony. Łowię na jeziorkach i na Wiśle...chociaż jakoś szczególnie ciężko nie orałem nim...za to bardzo często...no i dopiero 1 sezon mu zleci.

No i ona tam trochę więcej wypada niż 600zł.

Napisano
marewel, ale która Team Daiwa ?? Tierra, Sol czy może TD Steez???

Wiem że marewel posiada Team Daiwę sol i Advnantage więc może którąś z tych poleca :wink: Nie sądzę żeby polecał Daiwe Steez bo ona ponad 2 tysie kosztuje.

Napisano

Wracając do tematu, tu możesz znaleźć Stradica w rozmiarze 4000.

http://www.allegro.pl/item486102059_shimano_stradic_3000_fi_nowy_gwarancja_fv.html

w opisie podają, że 4000 też jest dostępny.

Miałem okazję pokręcić czymś takim na sucho TEAM DAIWA TDR4 3012

http://kamimarket.pl/shop/product.php?prod_id=2074

No świetnie chodząca zabawka, póki co dla mnie jeszcze za droga.

Obserwuję na spokojnie kilka takich ciekawych kręciołków i może zimą wyhaczę coś w dobrej cenie.

Napisano

Daiwa Caldia 3000 X - miałem do czynienia z tym kołowrotkiem. Lekko chodzi i sprawia wrażenie dość solidnego...mi się jednak nie podobało w nim to, że podczas kręcenia mocno wyczuwalna była praca mechanizmu...takie efekt betoniarki...jak wspominałem jestem dość wybredny :wink:

Na temat TDR4 czytałem pozytywne opinie...

Napisano
marewel, ale która Team Daiwa ?? Tierra, Sol czy może TD Steez???

W tej kasie to Sol jak najbardziej,ma wiecej lozysk niz TDR4 i jest tansza.

Napisano

Ale wszystkie krecioly z USA maja odpowiedniki w europie z tym ze z inna nazwa i cena.Dlatego odpowiednikiem TDR4 bedzie chyba Advantage ktora tam kosztuje jakies 120$.

Napisano

Kołowrotek dotarł i jestem normalnie w szoku jak to cos chodzi na sucho a hamulec to juz precyzja zegarmistrzowska.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.