platinumx Napisano 21 Sierpnia 2013 Napisano 21 Sierpnia 2013 Witam Kolegów, czy ktoś orientuje się do kogo należy żwirownia przy A4 w okolicy Klaja i Targowiska? Woda wygląda obiecująco z autostrady. Czy potrzebne są jakiejś dodatkowe opłaty i na co tam można liczyć? Cytuj
susto Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Dwa mniejsze stawy od wschodu należą do TW Karp w Kłaju. Trzeba wykupić dodatkową licencję ale szczegółów nie znam bo nie chciałem dodatkowo płacić. Wiem że sporo karpia i sandacza tam mają. Ten większy zbiornik od zachodu należy wciąż do żwirowni ale nie przeszkadzają im wędkarze. Tam wystarczy sama karta wędkarska, byłem kilka razy ze spinem ale bez efektu chociaż miejscowi mówili że okazy się tam trafiają. Cytuj
kepes53 Napisano 23 Marca 2015 Napisano 23 Marca 2015 Witam! czy ktoś z forumowiczów łowił na tym akwenie ? z goolemaps wygląda nawet ciekawie czy wogóle coś się działo - dosyć dogodny dojazd jest Cytuj
susto Napisano 23 Marca 2015 Napisano 23 Marca 2015 Tak jak pisałem jakiś czas temu na mniejszych stawach obowiązuje opłata dodatkowa TW Kłaj - tam nie łowiłem. Byłem na tym dużym zbiorniku (ogólnodostępnym) jakieś 2-3 razy ale bez powodzenia, chociaż słyszałem że ryba tam ładna jest. Cytuj
kepes53 Napisano 23 Marca 2015 Napisano 23 Marca 2015 może w Maju się wybiorę fajny dojazd A4.. Cytuj
susto Napisano 23 Marca 2015 Napisano 23 Marca 2015 Dojazd jest bardzo dobry bo kursują ciężarówki ze żwirowni. Poza tym zaraz obok masz "Starą Rabę" a po drugiej stronie drogi płynie Raba więc do wyboru... Cytuj
kepes53 Napisano 23 Marca 2015 Napisano 23 Marca 2015 może się skuszę ale to w maju dopiero za szczupaczkiem poganiać Cytuj
DarekR Napisano 29 Lipca 2015 Napisano 29 Lipca 2015 Witam. Czy ktoś łowił ostatnio na tym żwirowisku. Jakie rybki można tam złowić i na jakiej części zbiornika warto zasiąść. Proszę o wszelkie wskazówki dotyczące tego łowiska. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi