zwykly_michal Napisano 31 Sierpnia 2013 Share Napisano 31 Sierpnia 2013 Trafilem ostatnio na koszyczki zanetowe Kostal ktore wydzielaja zapach wanilii. Dla mnie nowosc i nie wiem co myslec. Uzywal ktos tego? Warto kupic czy strata pieniedzy? Producent twierdzi ze zapach bedzie unosil sie przez ok 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szept z sali Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 A gdy bedziesz chcial lowic na inna zanete, o zapachu innym niz waniliowy, to co? Trzeba zakladac inny koszyczek. Dla mnie strata czasu i pieniedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 2 Września 2013 Autor Share Napisano 2 Września 2013 Zapach wanilii mozna laczyc z innymi o czym producent bardzo dobrze wiedzial zanim zaczal. Zapytalem z ciekawosci jakie sa opinie tych ktorzy uzywali, jak to sie sprawdza w praktyce. Jesli okaze sie ze ludzie to kupuja to pewnie wprowadza kolejne zapachy. Cena jest podobna czyli argument straty pieniedzy odpada. Nie chce mi sie jednak wierzyc w to ze wydzielaja zapach przez dwa lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szept z sali Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 Nie chodzi mi o to, ze strata kasy, bo roznica w cenie mala, ale o to, ze taki produkt nie jest mi potrzebny. Ja nigdy nie lacze slodkich zapachow z rybnymi. Mam taka zasade, ze albo slodkie, albo tluste- rybne. Moim zdaniem rozne smaki na rozne pory roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byczek Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 koszyczki zanetowe Kostal ktore wydzielaja zapach wanilii Moim zdaniem to one nie wydzielaja, a jedynie jak sie do nich przylozy nosa to pachna na wanilie. Raczej to taki chwyt marketingowy producenta majacy na celu zlowic wedkarza w sklepie . Ja mam sporo takich koszyczkow "zapachowych" Browninga, ale one dzialaja na innej zasadzie: sa wykonane z materialu z mikroporami, ktory wchlania plynne atraktory, a pozniej w wodzie je oddaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 3 Września 2013 Autor Share Napisano 3 Września 2013 koszyczki zanetowe Kostal ktore wydzielaja zapach wanilii Moim zdaniem to one nie wydzielaja, a jedynie jak sie do nich przylozy nosa to pachna na wanilie. Raczej to taki chwyt marketingowy producenta majacy na celu zlowic wedkarza w sklepie Czyli wydzielaja Mam takie samo wrazenie ze to chwyt marketingowy. Producent twierdzi ze zapach wanilii bedzie wyczuwalny do 2 lat, nie podaje tylko od kiedy liczy te 2 lata. Od dnia produkcji, zakupu czy pierwszego uzycia. Roznice moga byc znaczace. Ja mam sporo takich koszyczkow "zapachowych" Browninga, ale one dzialaja na innej zasadzie: sa wykonane z materialu z mikroporami, ktory wchlania plynne atraktory, a pozniej w wodzie je oddaje. Domyslam sie ze maja pozytywna ocene jesli masz ich sporo. Kazdy jest przeznaczony do innego zapachu czy niekoniecznie Duzo ostatnio grzebie w necie i znajduje takie ciekawostki, dla mnie nowosc i szukam informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi