ochJanusz Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 Witam, kupilem dzisiaj powyzszy bat (wysylkowo). Byl troche odrapany, w podstawce bylo troche piasku, wiec pomyslalem, ze moze byl uzywany i zmierzylem go. Bat ma tylko 640cm. Po wyjeciu wszystkich elementow i zmierzeniu kazdego z osobna bat ma 680cm. Szytowka ma 47cm. Moze dlatego ten bat wazy tylko 280g, bo blizej mu do 6tki niz do 7mki? Waga to jedyne co sie zgadza. Cytuj
ŁYSY Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 Ktoś tu coś namiaszał. Miałem pełną rozmiarów-kę Tournamentów i moja 7-demka miała coś około 685cm z oryginalną szczytówką. Mikado jest znane z tego że ich baty nie mają zadeklarowanej długości. Z resztą nie tylko Mikado - mało jest na rynku firm których baty mają tyle ile powinny mieć. Dodatkowo bat wygląda na używany, ja bym reklamował. Cytuj
perek Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 ja bym radził powołać się na niezgodność towaru z umową a nie reklamację, żeby nie ponosić dodatkowych kosztów wysyłki , ewentualnie oddał. Cytuj
Robio Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 Tu jest trochę o faktycznych długościach batów, ale od razu powiem że ten Twój jest sporo za krótki. http://www.wyczyn.fora.pl/sprzet,12/faktyczna-dlugosc-batow,6595.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi