grand Napisano 24 Lutego 2017 Share Napisano 24 Lutego 2017 Witam, jak się ma sytuacja na Pilcach? Był ktoś? Lód puszcza? Coś się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 24 Lutego 2017 Share Napisano 24 Lutego 2017 2 tygodnie temu byłem na lodzie i miał z 25cm grubości tak ,że szybko nie zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 15 Marca 2017 Share Napisano 15 Marca 2017 Mam pytanko bo nie mogę znaleść żadnej informacji. Na google mapy jest zbiornik południowy pilce (czyli ten od dzbanowa) i zbiornik kamieniec ( tam gdzie była/jest żwirownia) chodzi mi o ten drugi czy tam można wędkować na "białą kartę"? znajomy pytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calu Napisano 15 Kwietnia 2017 Share Napisano 15 Kwietnia 2017 Jak na razie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calu Napisano 28 Kwietnia 2017 Share Napisano 28 Kwietnia 2017 Co do kopalnianego http://dza.doba.pl/artykul/klusownik-z-pilc-zlapany/10088/15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 3 Maja 2017 Share Napisano 3 Maja 2017 Cześć mam pytanie czy na stawie nr 9 można normalnie pontonem pływać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 4 Maja 2017 Share Napisano 4 Maja 2017 Hej Jak to jest ten złów i wypuść to nie można łowić z pontonu czy łódki ,ale pływać można. Byłem na nim ostatnio i strasznie zarośnięty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grand Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Można pływać, ale nie można łowić z pontonu, wyjątkiem jest hol ryby zaciętej z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz J. Napisano 17 Czerwca 2017 Share Napisano 17 Czerwca 2017 Uwaga.Na przepływie wody ze stawu nr 9 na staw nr 8 leży martwy bóbr zaczynający "czuć" się nie najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 Ja byłem ze środy na czwartek na dużej trójce jeden ładny szczupaczek na żywca i jeszcze dostałem mandat od tych stulejarzy bo zapomniałem wpisać w ich przykrą książeczkę do ździerania kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 zapomniałeś wpisać łowiska czy szczupaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mouath Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 Witam. Jak na Pilicach wygląda sytuacja z karpiem i amurem? Planuję się tam wybrać tylko jeszcze nie wiem na który staw. Moglibyście podpowiedzieć na który staw opłacało by się wybrać na tą zasiadkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 Na staw numer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grand Napisano 24 Lipca 2017 Share Napisano 24 Lipca 2017 technops, dlaczego akurat 1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grand Napisano 30 Lipca 2018 Share Napisano 30 Lipca 2018 Panie czy ktoś z Was łowił na tym nowym dużym zbiorniku kopalni? Nie rozumiem trochę tablic tam ustawionych. Praktycznie obok siebie są dwie tablice jedna: "Zakaz wstępu" a druga "Woda nizinna PZW". To jak tam łowić jak jest zakaz wstępu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 1 Sierpnia 2018 Share Napisano 1 Sierpnia 2018 Można tam łowić bez problemu, tablice zakaz wstępu zostały jeszcze chyba jak zbiornik nie był PZW. Pewnie kopalnia się zabezpieczała na wypadek jakby coś się komuś stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FREEQ696 Napisano 2 Sierpnia 2018 Share Napisano 2 Sierpnia 2018 W "nowym" zbiorniku po kopalni został juz chyba tylko okoń 10-15cm reszta wytrzepana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 5 Sierpnia 2018 Share Napisano 5 Sierpnia 2018 tablice dotycza chyba terenu gdzie nie mozna wchodzić tego szlabanu po lewej stronie. Uwież mi ryba tam jest ale że woda czysta to jest nie dostępna w dzień. W nocy się coś tam ponoć dzieje. I jak w każdym zbiorniku są okresy że ryba nie żeruje tylko glony zjada i tyle. Czekaj do jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C&R Napisano 15 Sierpnia 2018 Share Napisano 15 Sierpnia 2018 Dzień dobry, chciałbym wybrać się na jedną nockę na Pilce. Gdzie mogę dokonać opłaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 24 Sierpnia 2018 Share Napisano 24 Sierpnia 2018 Nie odpowiem na to pytanie ale dołączę się do wątku. Marzę o sytuacji kiedy będzie można w prosty sposób kupić znaczki/pozwolenia/bilety cokolwiek na dowolne kilkudniowe łowienie w naszym kraju... To chyba jak dziadki z PZW przejdą już na emeryturę... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 24 Sierpnia 2018 Share Napisano 24 Sierpnia 2018 Przecież można kupić e-zewolenia , sam dla kumpla kupowałem w czerwcu. Na stronie można to zrobić , przed kompem, płacąc przelewem i zezwolenie drukujesz na drukarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 26 Sierpnia 2018 Share Napisano 26 Sierpnia 2018 Był ktoś ostatnio na pilcach ?? do których stawów jest dojazd?? widać gdzieś ataki drapieżników?? Na jaki staw najlepiej się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FREEQ696 Napisano 26 Sierpnia 2018 Share Napisano 26 Sierpnia 2018 Byłem 2 tygodnie temu na 6 albo 7 dojazd w miarę byliśmy z pontonem same mikro okonie sie czepiały i jeden kleń 40cm na 2 kije w 4h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grand Napisano 16 Września 2018 Share Napisano 16 Września 2018 @FREEQ696 mówisz pewnie o 7. Ktoś błędnie postawił tablice z nr 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 6 Października 2018 Share Napisano 6 Października 2018 Witam taki maluszek 60 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi