Bartek_TC Napisano 4 Października 2013 Share Napisano 4 Października 2013 Witam posiadam następujący kołowrót w liczbie kilku sztuk (podbne 2 z licznikami), chciałbym to wystawić i sprzedać ale nawet nie wiem jak go opisać i jakiej ceny mogę oczekiwać. Zdjęcie poniżej akurat przedstawia krótszy bez licznika.Wszystkie mają nawinięte stalowe linki. Czy mogę liczyć na waszą pomoc. Serdecznie dziękuję. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_TC Napisano 4 Października 2013 Autor Share Napisano 4 Października 2013 Wrzucam więcej zdjęć: Więcej zdjęć Proszę mi powiedzieć czy wiecie kto mógłby być tym zainteresowany i za ile można to uczciwie sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 5 Października 2013 Share Napisano 5 Października 2013 www.ebay.com Po lewej stronie wybierz opcje "completed listings" zeby sprawdzic za ile ludzie to kupuja. Cena za jaka wystawil sprzedajacy to zaden wyznacznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 5 Października 2013 Share Napisano 5 Października 2013 Bartek_TC, to jest winda trollingowa. Stara, ale może być jeszcze przydatna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_TC Napisano 6 Października 2013 Autor Share Napisano 6 Października 2013 Dzięki za podpowiedź michal. Zorientowałem się już troszkę, ceny kształtują się pomiędzy 50-100$. Komplet 2 za 200$ Krótki za 60$ Oczywiście to są ceny lokalne. Za przesyłkę krzyczą ok. 70$. Ok, wystawię to w takim razie na allegro. Dzięki i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_TC Napisano 7 Października 2013 Autor Share Napisano 7 Października 2013 Dorzuciłem jeszcze kilka zdjęć dodatkowe foto na końcu albumu . I moja realna wycena to: za windy 200pln/szt za uchwyty pod wędki 40pln/szt znalazłem też trochę ołowiu: 10 funtówka ze statecznikiem płaska - 200pln 3 funtówka - 80pln kule 1 funtówki - po 10pln co do reszty to nie mam najmniejszego pojęcia, Czy uważacie że te ceny są rozsądne. ps/ windy nie były używane ostatnie 15lat. używane były przede wszystkim na jeziorze Michigen. Łódź na której były zamontowane przeszła gruntowny remont i niestety też jest na sprzedaż, ale bardziej jako rekreacyjna. Foto łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi