Bartek_TC Napisano 4 Października 2013 Napisano 4 Października 2013 Witam posiadam następujący kołowrót w liczbie kilku sztuk (podbne 2 z licznikami), chciałbym to wystawić i sprzedać ale nawet nie wiem jak go opisać i jakiej ceny mogę oczekiwać. Zdjęcie poniżej akurat przedstawia krótszy bez licznika.Wszystkie mają nawinięte stalowe linki. Czy mogę liczyć na waszą pomoc. Serdecznie dziękuję. Bartek Cytuj
Bartek_TC Napisano 4 Października 2013 Autor Napisano 4 Października 2013 Wrzucam więcej zdjęć: Więcej zdjęć Proszę mi powiedzieć czy wiecie kto mógłby być tym zainteresowany i za ile można to uczciwie sprzedać. Cytuj
zwykly_michal Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 www.ebay.com Po lewej stronie wybierz opcje "completed listings" zeby sprawdzic za ile ludzie to kupuja. Cena za jaka wystawil sprzedajacy to zaden wyznacznik. Cytuj
artech Napisano 5 Października 2013 Napisano 5 Października 2013 Bartek_TC, to jest winda trollingowa. Stara, ale może być jeszcze przydatna... Cytuj
Bartek_TC Napisano 6 Października 2013 Autor Napisano 6 Października 2013 Dzięki za podpowiedź michal. Zorientowałem się już troszkę, ceny kształtują się pomiędzy 50-100$. Komplet 2 za 200$ Krótki za 60$ Oczywiście to są ceny lokalne. Za przesyłkę krzyczą ok. 70$. Ok, wystawię to w takim razie na allegro. Dzięki i serdecznie pozdrawiam Cytuj
Bartek_TC Napisano 7 Października 2013 Autor Napisano 7 Października 2013 Dorzuciłem jeszcze kilka zdjęć dodatkowe foto na końcu albumu . I moja realna wycena to: za windy 200pln/szt za uchwyty pod wędki 40pln/szt znalazłem też trochę ołowiu: 10 funtówka ze statecznikiem płaska - 200pln 3 funtówka - 80pln kule 1 funtówki - po 10pln co do reszty to nie mam najmniejszego pojęcia, Czy uważacie że te ceny są rozsądne. ps/ windy nie były używane ostatnie 15lat. używane były przede wszystkim na jeziorze Michigen. Łódź na której były zamontowane przeszła gruntowny remont i niestety też jest na sprzedaż, ale bardziej jako rekreacyjna. Foto łodzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi