feederalny Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 Majorze Bień, ten ENERGIZER to faktycznie niezła propozycja - jest szansa na jakość w rozsądnej cenie. Tylko schować paragon i dwa lata spokoju (gwarancja).... Cytuj
feederalny Napisano 14 Września 2013 Napisano 14 Września 2013 Post pod postem, trudno, ale może to komuś pomoże. Propozycje najtańszych latarek przypadkowo namierzonych podczas zakupów w markecie AUCHAN. Ta pierwsza propozycja to czapeczka - bardzo fajna, nie wiem jak z wymianą bateri - z Dekathlonu, pozostałe z AUCHAN...Ciekawe jest to , że dwie identyczne chyba latarki mają różną cenę w tym samym sklepie - jedna jast na dziale wędkarskim a druga na rowerowym... Cytuj
sumik33 Napisano 28 Października 2014 Napisano 28 Października 2014 Fajne widziałem ostatnio w decatlonie Cytuj
pasjonat Napisano 21 Stycznia 2016 Napisano 21 Stycznia 2016 Ja wczoraj zaopatrzyłem się w latarkę za ok 100zł. Pomyślałem, że przyda się nie tylko na ryby ale też w na rower. Dam znać jak wrażenia. Po zdjęciach widać że ma ładny zasięg. Cytuj
Copino Napisano 6 Maja 2016 Napisano 6 Maja 2016 Same zdjęcia to jedna sprawa,natomiast ciekawe jak sprawdzi się w praktyce,więc jak wypróbujesz to koniecznie daj znać na forum,będziemy czekać na Twoją odpowiedź bo sam teraz szukam fajnej latarki na ryby i zasiadki. Cytuj
Tadek Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 IMHO praktyczna czołówka musi mieć pojemnik na baterie z tyłu głowy, baterie AA - zwykłe paluszki (nie AAA), aby były dostępne w każdym kiosku. Oczywiście reflektor z LEDami - długa żywotność i energooszczędność. Wygodna jest możliwość ustawiania reflektora pod różnym kątem: poziomo (powrót nocą z łowiska do np. samochodu) lub w dół pod nogi/na ręce. Przydatna jest również opcja zoom - możliwość oświetlania szerokiego lub wąskiego pola. Jak najprostsza konstrukcja, najsolidniejsza. Włączanie/wyłączanie przez obrót reflektora, żadne przełączniki/włączniki/przyciski - to psuje się dosyć szybko. Na przykład coś takiego klik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi