feederalny Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Majorze Bień, ten ENERGIZER to faktycznie niezła propozycja - jest szansa na jakość w rozsądnej cenie. Tylko schować paragon i dwa lata spokoju (gwarancja).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feederalny Napisano 14 Września 2013 Share Napisano 14 Września 2013 Post pod postem, trudno, ale może to komuś pomoże. Propozycje najtańszych latarek przypadkowo namierzonych podczas zakupów w markecie AUCHAN. Ta pierwsza propozycja to czapeczka - bardzo fajna, nie wiem jak z wymianą bateri - z Dekathlonu, pozostałe z AUCHAN...Ciekawe jest to , że dwie identyczne chyba latarki mają różną cenę w tym samym sklepie - jedna jast na dziale wędkarskim a druga na rowerowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sumik33 Napisano 28 Października 2014 Share Napisano 28 Października 2014 Fajne widziałem ostatnio w decatlonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasjonat Napisano 21 Stycznia 2016 Share Napisano 21 Stycznia 2016 Ja wczoraj zaopatrzyłem się w latarkę za ok 100zł. Pomyślałem, że przyda się nie tylko na ryby ale też w na rower. Dam znać jak wrażenia. Po zdjęciach widać że ma ładny zasięg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Copino Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 Same zdjęcia to jedna sprawa,natomiast ciekawe jak sprawdzi się w praktyce,więc jak wypróbujesz to koniecznie daj znać na forum,będziemy czekać na Twoją odpowiedź bo sam teraz szukam fajnej latarki na ryby i zasiadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadek Napisano 18 Lipca 2016 Share Napisano 18 Lipca 2016 IMHO praktyczna czołówka musi mieć pojemnik na baterie z tyłu głowy, baterie AA - zwykłe paluszki (nie AAA), aby były dostępne w każdym kiosku. Oczywiście reflektor z LEDami - długa żywotność i energooszczędność. Wygodna jest możliwość ustawiania reflektora pod różnym kątem: poziomo (powrót nocą z łowiska do np. samochodu) lub w dół pod nogi/na ręce. Przydatna jest również opcja zoom - możliwość oświetlania szerokiego lub wąskiego pola. Jak najprostsza konstrukcja, najsolidniejsza. Włączanie/wyłączanie przez obrót reflektora, żadne przełączniki/włączniki/przyciski - to psuje się dosyć szybko. Na przykład coś takiego klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi