rafal2442 Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Witam. Dostałem tą wędkę od rodziców ponieważ stary spinning mi się złamał. Lecz mam mętlik w głowię ponieważ ta wędka to wklejanka a słyszałem że na wklejanke o takim cw łowi się tylko sandacze gumą z opadu . A ja preferuje łowienie szczupaków . I do tej wędki zakładał bym takie przynęty jak alga 3,mors 3,obrotówki 3, woblery8-12 cm, no i gumy . Tylko czy ten spinning się nada . Z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal2442 Napisano 7 Października 2013 Autor Share Napisano 7 Października 2013 pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 rafal2442, spokojnie się nada, bo szczytówka z tego co widzę nie jest jakaś specjalnie delikatna. Możesz operować przynętami o których piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal2442 Napisano 7 Października 2013 Autor Share Napisano 7 Października 2013 tomek1 dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi