piotrekbigu Napisano 14 Października 2013 Share Napisano 14 Października 2013 Witam Nie jestem wędkarzem, ale w trakcie porządków w mojej piwnicy znalazłem cztery opakowania czegoś co mój kolega nazwał "blachami". Twierdzi, że można to traktować już jako antyki, ponieważ opakowania wskazują na czasy "radzieckie". Powiem szczerze jestem zielony. Jeśli jest to nic nie warte i ma tylko leżeć w mojej piwnicy to to wyrzucę. Jeśli natomiast ma to jakąś wartość materialną/kolekcjonerską chciałbym poznać opinię Was aby z tym znaleziskiem postąpić właściwie Chciałbym wiedzieć: - Co to jest? - Ile to może mieć lat? - Czy mogę to sprzedać? - Jeśli tak to za ile? Pozdrawiam i poniżej zamieszczam zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 15 Października 2013 Share Napisano 15 Października 2013 Pozdrawiam i poniżej zamieszczam zdjęcia Ja tu żadnych fotek nie widzę, wklej jeszcze raz zrób to dobrze i sprawdź po sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekbigu Napisano 15 Października 2013 Autor Share Napisano 15 Października 2013 Wybaczcie ale nocą coś się z hostem stało. W nocy były te fotki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 15 Października 2013 Share Napisano 15 Października 2013 Są to blachy wahadłowe produkcji ZSRR. Antykami raczej bym tego nie nazwał. Produkcja z początku lat 90. Jakości raczej średniej (z tępymi kotwicami najczęściej) wartości raczej żadnej, chyba że ktoś z sentymentu będzie chciał nabyć. Możesz spróbować wystawić na jakimś portalu aukcyjnym ale więcej niż 20 PLN za pudełko bym się nie spodziewał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Października 2013 Share Napisano 15 Października 2013 ale więcej niż 20 PLN za pudełko bym się nie spodziewał. Chyba, że ktoś potraktuje jako eksponat do kolekcji. "Świeżą" wahadłówkę można przecież kupić za 4-5 zł w każdym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 15 Października 2013 Share Napisano 15 Października 2013 Właśnie chodziło mi o to, że 20 PLN może dać ktoś z sentymentu, inaczej nikt tego nie kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 15 Października 2013 Share Napisano 15 Października 2013 inaczej nikt tego nie kupi Przecież to mogą być najłowniejsze blachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate200 Napisano 17 Października 2013 Share Napisano 17 Października 2013 Daj na ogłoszenia i czekaj na klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar80 Napisano 21 Listopada 2013 Share Napisano 21 Listopada 2013 Napisz ile chcesz za nie z chęcią kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi