Tszonek Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Witam serdecznie drodzy wędkarze . Chciałbym kupić pierwszy w swojej karierze ponton - dlaczego ponton? nie mam warunków do trzymania i transportu łódki - niestety. Potrzebuje Waszej pomocy przy wyborze sprzetu . Przeglądałem ten temat http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=235 jednak większość postów jest juz troche przestarzała (wiadomo powstaja coraz nowsze modele pontonów, na rynek wchodza nowe firmy). Wracając do sprzętu - ponton bedzie użytkowany głównie przez 1-2 osoby (1 wedkarz+ pasażer lub 2 wędkarzy). Zalezy mi na sztywnej podłodze oraz na pawęży poniewaz na przyszly sezon chciałbym dokupic silnik (malutki spalinowy lub elektryczny) Drodzy Koledzy co polecicie w tej cenie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tszonek Napisano 28 Października 2013 Autor Share Napisano 28 Października 2013 Dodam iż zastanawiam sie nad Kolibri KM - 260. czy ktoś miał doczynienia z tym sprzętem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławomirJ Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 260cm dla dwóch wędkarzy, szczerze to nie wyobrażam sobie wędkowania w dwóch na tak małym pontonie. Mam 320cm i już w dwóch idzie powędkować ale komfortu nie ma. Z czystym sumieniem mogę ci ten polecić. Trochę droższy od Twojego budżetu jaki masz, ale lepiej trochę dołożyć i kupić 320cm. http://allegro.pl/profesjonalny-ponton-320cm-z-podloga-aluminiowa-i3601614930.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tszonek Napisano 28 Października 2013 Autor Share Napisano 28 Października 2013 Dzieki za odpowiedz Sławek! Co do wielkosci 260 lub model 280 w zupelnosci mi wystarczy poniewaz w 80% wypadow bede pływał samotnie, czasem zabiore kogos ze spiningiem, czasem dziewczyne takze 260/280 zupelnie wystarczy Ciekawi mnie tylko jakosc tego pontonu.. Jak sie sprawuje? Gdzie mozna go dostac w przystepnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi