Romcio.fish Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 witam wpadła mi w łapki oferta Dragona na rok 2014 r. przedstawiona handlowcom w kraju (mam znajomego prowadzącego sklep). Myślę, że wielu tutejszych forumowiczów zainteresuje wiadomość o spinningach Team Dragon: wchodzi wersja blanków nieco odświeżonych, troszkę pozmieniały się parametry, design (grafika) blanku znacznie zmieniono. Wklejam zdjęcie z tabelką i nową ofertą, a co do ceny, to pewnie pozostanie na dotychczasowym poziomie. Tak podobno zapewniali przedstawiciele Dragona. Inne nowości też wrzucę. Trochę ich będzie. pozdrawiam Cytuj
shadow Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 Ciekawie będą może jakieś nowe multiplikatory niskoprofilowe dragona lub okumy ? Cytuj
Romcio.fish Napisano 3 Listopada 2013 Autor Napisano 3 Listopada 2013 shadow - będzie nowy model Citrix i dotychczas nieoferowany Helios, oba multiki Okumy. Znane mi (niestety nieliczne) szczegóły wrzucę jutro do kołowrotków. Przybliżoną cenę też zapodam. pozdrawiam Cytuj
shadow Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 Fajnie jakieś nowe kije castingowe się zapowiadają ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi