Romcio.fish Napisano 30 Października 2013 Share Napisano 30 Października 2013 witam wpadła mi w łapki oferta Dragona na rok 2014 r. przedstawiona handlowcom w kraju (mam znajomego prowadzącego sklep). Myślę, że wielu tutejszych forumowiczów zainteresuje wiadomość o spinningach Team Dragon: wchodzi wersja blanków nieco odświeżonych, troszkę pozmieniały się parametry, design (grafika) blanku znacznie zmieniono. Wklejam zdjęcie z tabelką i nową ofertą, a co do ceny, to pewnie pozostanie na dotychczasowym poziomie. Tak podobno zapewniali przedstawiciele Dragona. Inne nowości też wrzucę. Trochę ich będzie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadow Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Ciekawie będą może jakieś nowe multiplikatory niskoprofilowe dragona lub okumy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romcio.fish Napisano 3 Listopada 2013 Autor Share Napisano 3 Listopada 2013 shadow - będzie nowy model Citrix i dotychczas nieoferowany Helios, oba multiki Okumy. Znane mi (niestety nieliczne) szczegóły wrzucę jutro do kołowrotków. Przybliżoną cenę też zapodam. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadow Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Fajnie jakieś nowe kije castingowe się zapowiadają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi